| foxhound13 a întrebat:

Îmi place de o fata şi vreau să ştiu dacă şi ea mă place. Ea e mai mică cu 1 an. Ne întâlnim rar dar când ne vedem ne zambim şi ne privim în ochi îndelung. Ea mereu îmi zambeste. Vorbim des pe facebook şi râde la toate tampeniile pe care le spun. Mă place?

Răspuns Câştigător
| Alinutz0 a răspuns:

Nu poti sti sigur. Poate e o fire care tine maxim la gluma si rade din orice e amuzant. love struck Dar ia-o si tu cu frumosul cand va intalniti, stai cu ea cat de mult poti, mergeti la un soc / film / prajitura. Orice, chiar si o plimbare prin parc. Nu lasa ca ceilalti din jur sa "isi bata joc de ea " Fii tu insuti, fa-ti curaj si intreab-o daca simte ceva pentru tine. Daca e raspuns pozitiv e ca si a ta happy Iar daca nu, nu iti taia venele ca alti psihopati. mai sunt fete. sincer, adevarul doare sad Multa bafta, sper ca te-am ajutat :*

3 răspunsuri:
| Melly98 a răspuns:

Poate, eu vb cu un baiat pe fb si radem la toate tampenile pe care le zicem dar asta nu inseamna ca el ma place sau invers. Dar depinde daca ea iti da impresia ca te place...
Incearca sa te dai la ea dar intr-un mod discret si frumos nu ca toti badarani si daca ea raspunde continuati, si tot asa. Dar nu te da din prima de gol ca iti place. Oricum nu e nimic rusinos, e perfect normal.

| mortex100 a răspuns:

Eu zic ca te place, dar sa nu fie una de aia care doar sa te faca sa crezi ca ai place de tine... Incearca, nu ai nimic de pierdut. In viata Daca nu risti nu castigiwinking Funda?

| Ground09 a răspuns:

Daca rade la glumele oricui sau zambeste si la altii doar pentru ca e ea o fire optimista sunt sanse sa nu te placa, insa sunt de rare genul asta de fete. Continua sa vorbesti cu ea, daca si ea te place ar trebui sa-ti dai seama tu singur. In cazul in care e o fire timida si-ti zambeste doar tie, ii poti spune pur si simplu ca o placi, cand simti tu ca e momentul potrivit si poate va iesi ceva happy.