In primul rand nu trebuie sa-ti pese de parerile nimanui.In al doilea rand vorbeste cu ea si spune-i cat de mult o placi, intreab-o daca ar fi de acord sa incepeti o noua relatie.Nu stiu cum ti-as putea spune sa o cuceresti deoarece nu stiu ce fel de persoana este dar te pot sfatui sa incepi cu o floare iar restul vine de la sine :* Fundita?:*
Pai..intra mai mult in vorba cu ea..azi, maine tot asa. vezi cum reactioneaza daca te evita sau raspunde fi tu insuti s-o cuceresti, fiind colegul ei de clasa sigur te cunoaste destul de bine dar fi putin mai tandru cu ea, fa-o sa rada apoi invit-o la un suc si spune-i ce simti
Pai uite in primul inad nu trebuie sa-ti fie rusine.Eu cand aveam 14 ani eram in aceeasi situatie ca tine era colega mea miera rusine de colegi, stiam unde sta.Dar uite cum am procedat am chemat-o pe hol si i-am zis sa ma astepte cand iesim de la scoala.Ea ma astepta si eu am venit la ea si i-am zis ca am ceva important sa-i spun dar nu-i putem spune in fata scoli asa ca am luat-o si ne-am dus in parc si acolo i-am zis totul.Am invitato la un suc si asa am cucerito.Prietena mea ca este si acum a mea era la fel ca fata pe care o place.
Ok succes. Sper sa mearga daca vei alege sa faci asa.
In ce clasa sunteti (de cat timp va cunoasteti?)? intreb asta pentru ca nu cumva sa fi intrat in friendzone sau altele (crede-ma, sunt intr-o situatie asemanatoare)
Sunt nou e prima mea intrebare aici.Nu stiu ce e FUNDA si habar nu am cum s-o dau sau so pun.Deci ce tine de adriang95>O cunosc 4 luni a venit la mine in clasa am 16 ani sunt putin mai inalt decat ea, ea poarta ochelari )
Pai gaseste momentul potrivit cand sunteti singuri, incearca sa gasesti un moment apoi ia-ti inima in dinti si spune-i adevarul ( fii mai romantic ) sunt sigura ca o sa fie fericita!