anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o tipa. Iam spus despre asta si mi-a zis ca are pe cineva dar ca oricum nu ar putea fi cu mine pentru ca tine la mine ca la un frate.Problema e ca mie chiar imi place tipa si am intrebat-o pe cea mai buna prietena a ei daca chiar ma place si ea sa fofilat si in final m-a zis ca nu. Mie chiar imi place tipa. Acum ma ignora. Sunt disperat chiar vreau sa fiu cu ea va roh ajutati-ma.

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Am auzit fiecare, cel putin o data faza asta cu "tin la tine ca la un frate!". Daca esti perseverent, atent si ai sa gasesti argumentel e cele mai potrivite, intr-o zi s-ar putea sa te accepte, daca e libera! Daca nu, e mult mai greu, si poate si imoral?!

Tie ti-ar place ca altul, innebunit dupa prietena ta, sa o cuteze asiduu?!

Stii vorba aia: Ce tie nu-ti place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nicodata sa nu te imprietenesti cu o fata de care iti place. pentru ca ea nu te va acepta in relatiwinking

| αndï a răspuns:

Replicile gen : nu esti genul meu, nu as putea sa fiu cu tine pentru ca esti un prieten, etc... pot fi amestecate de fete in ultimul hal, in primul rand poate NU vrea sa fie cu tine din cauza ca NU ii place cum arata, sau poate nu vrea pentru faptul ca e fidala prietenului ei, sau pentru ca chiar tine la prietenia voastra si se gandeste ca daca va veti despartii candva nu o sa mai puteti fi aceeasi prieteni... e cam nasol cu chestiile astea mai ales la fete, incearca sa o ii faci complimente zi de zi din ce in ce mai provocatoare. sa chestii din astea, pentru inceput incearca sa intri iar in vb cu ea. prin genul : ai. nustiuce sa ma poti ajuta. si spre sfarsit continua cu : nu am mai vb cu tine de mai de mult, ce s-a intamplat. Si asa ii poti recapata intelegerea / prietenia. mai departe nu te pot ajuta, sunt f multe tipuri de oameni pe pamant big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa o cuceresti