Poi desi nu sunt baiat, as putea sa te ajut. In primul rad daca chiar il placi pe prietenul tau, nu cred ca ai renunta asa de usor la el si sari in bratele celuilalt, dar asta este treaba ta.
Evident ca prietenul iubitului tau ( ca sa spun asa ), te place, altfel nu ar mai reactiona asa, sau poate vrea sa il faca gelos pe iubitul tau. Cred ca cel mai bine nu ar trebui sa renunti la iubitul actual. Sau daca te-ai saturat de el, da poti sa fi cu celalalt, dar trebuie mai intai sa fi sigura daca te place, eu stiu intreaba-l pe iubitul tau, sau stai chiar tu de vorba cu el si intreaba-l daca da sau nu, dar ai mare grija, totusi eu spun sa nu renunti la iubitul pe care il ai deja, nu te grabii, el poate sa te astepte daca tot te place, de ce sa renunti daca va intelegeti bine? Parerea mea. Sper ca te-am ajutat. Succes in viata si dragoste si ai grija ce alegere faci :* fundita ?
Ai scris ditamai pomelnicul de mare!
Daca X iti este iubit deja, iar tu ai de gand sa-l schimbi cu prietenul sau, relatia in cauza se termina repede si foarte urat, ramane de vazut.
Daca situatia nu se prezinta asa, precum mai sus, si nu iti este iubit nici-unul dintre ei, nu era cazul sa mai intrebi, da-i drumul!
beausingurlamasamea întreabă: