Cea mai buna prietena... asta inseamna ca sunteti prietene macar de 5 ani sau ceva de genul. Ce am invatat eu este ca dragostea de multe ori este efemera (din pacate), iar cei care iti raman alaturi sunt de obicei prietenii, cei adevarati. Eu am facut un fel de conventie cu cel mai bun prieten al meu: nu ne dam la prietenele celuilalt, la fostele sau la tipele de care este unu dintre noi indragostit (aici avem noroc ca nu avem gusturi asemanatoare la femei). Nu cred ca o sa risc vreodata sa pierd un prieten pe care il stiu de 15 ani pentru o fata, mai ales daca ar fi el impreuna cu ea. Dar asta depinde de tine, pe care dintre ei pui o valoare mai mare. De baieti e plina lumea dar de prieteni adevarati, ei bine astia sunt mai greu de gasit. Poti sa mergi si pe ideea: el e dragostea vietii mele... Oricum decizia e a ta, dar daca nu vrei sa te certi cu nimeni incearca sa nu te mai vezi cu prietena asta a ta cateva zile pana iti limpezesti creierasul si iti analizezi atenta sentimentele pentru aceste doua persoane importante din viata ta. Nococ Andreiuto
Să renunţi la el.Raţiunea te scapă de multe neajunsuri dacă şti când să o foloseşti
Daca este prietenul prietenei tale, si daca ti mult la ea, ai putea sa lasi de la tine si sa incerci sa ii lasi ca sa isi traiasca povestea lor de dragoste...
stiu ca este dureros pentru tine sa ii vezi sarutandu-se si toate cele dar gandeste-te ca nici tie nu tiar fi placut ca o prietena de a ta sa intervina intre tine si iubitul tau ca sa va desparta...
incearca sa treci cat mai usor peste asta si asa nu o sa te certi cu nimeni si o sa ii ai pe ambi aproape...
asa o sa fie mai bine.
sper ca te-am ajutat si sper sa nu facvi o greseala pe care sa o regreti apoi, succes!
Sfatul meu e sa iti gasesti un iubit. Deja dupa ce ai zis "imi place de prietenul..." m-am oprit. Deci El, love of your life, motivul fluturilor din stomac nu e al tau, e al... altcuiva, asa cum ai spus chiar tu. Cei doi au o relatie frumoasa, presupun ca nu sunt de mult timp impreuna (doar nu ti-ai dat seama tocmai acum, dupa 2 ani de cand il cunosti, ca iti place de el, nu?). Lasa-i sa se cunoasca mai bine, iesiti toti trei, daca vrei, ca amici, cunosteti-va mai bine. Astfel, exista 2 solutii:
1) ca odata ce il cunosti sa iti dai seama ca nu e chiar fat-frumos din basme
2) sa se indragosteasca si el de tine(fara sa incerci tu sa il cuceresti, caci nu ar fi loial fata de prietena ta), iar astfel... puteti spune ca a fost soarta.
Lasa-i in pace
Mai sunt baietilol fix a prietenei tale cele mai bune ti-ai gasit
Ce dovada de bff dai?
LASA~I IN PACE! ii cel mai bine:*
Mai sunt baieti
CEAW
Cauta-ti alt baiat. n-o face sa sufere ca s-ar putea ca baiatu sa te refuze si s-o pierzi si pe prietena ta
Daca pritena ta ar stii acest lucru probabil ati cadea de acord sa nu mai fie nici una dintre voi cu el. Asa nu ar mai exista probleme, iar prietenia voastra nu ar avea de suferit:*
Dar ai putea gasi un alt baiat si toata lumea ar fi fericita
Tu decizi:*
sper ca te-am ajutat:* fundita?
Daca esti prietena ei cea mai buna nu ar trebui sa fii geloasa, gandeste-te cum ar fi daca ai fi fost tu in locul ei nu cred ca tiar fi convenit. sfatul meu este sa o lasi in pace si sai demonstrezi ca tii la ea. daca te enerveaza prezenta lor nu sta nici tu langa ei lasa-i sa se linga in pace
anonim_4396 întreabă: