Nici eu nu vreau sa cred ca esti usuratica.
Evident ca nu este etic.
El sigur va intelege ceea ce inteleg si eu, ca e mai mult decat un pupic pe obraz si sunt curios ce vei face daca continuă?
O sa ajungi amanta lui sau o sa iti cauti alt serviciu?
Ai nevoie de un tătic sau te "seduce" functia?
Imi place ca e mai mare de varsta si mai "copt". Nu mi-as dori sa-i fiu amanta ca sa nu creada ca sunt usuratica, cum ti-am zis, doar sa flirtam mi-ar placea.
Omul nu poate face asa ceva. Si-ar distruge credibilitatea in fata celorlalti. Ar apare tot felul de tensiuni in echipa lui. Tu ar trebui sa pleci pentru ca toti ar crede ca iti datorezi orice avantaj relatiei cu el. Nu stie ce vrei si unde te opresti. Nu vrea sa se trezeasca acuzat de hartuire sexuala. Cel mai bine ar fi sa il lasi in pace.
Sunt multi care sunt maturi si copti.
Am mai vazut asa ceva si cam nu greșesc daca imi dau cu parerea.
Din moment ce e mai "scorțos așa" flirtul nu e pe stilul lui. Asa ca daca faci ceva de genul asta riști să marșeze sau să te puna la locul tau. Nicio varianta nu e ok. Nu la munca. Este o vorba, sa nu-ti faci nevoile unde dormi.
Iar asta cu șeful care impresionează subalterne e deja clișeu. Daca ar fi coleg sau subaltern, nu ar mai fi la costum scump si ar avea un ceas chinezesc la mâna, foarte probabil ca nu l-ar remarca niciuna.
Deci nu m-ai convins. Dar nu conteaza si nu te demoraliza sunt eu mai sceptic de fel.
Dar sunt sigura ca in sinea lui ii place ca il place o subalterna, si mai mica de varsta ca el. Consider ca la toti barbatii le place ca o femeie/fata sa se "dea" la ei (depinde de femeie/fata), chiar daca ei nu raspund la fel.
Odata ce tu iti doresti sa flirtezi cu el clar ca nu o sa te poti opri doar la asta.O sa se ajunga mai departe. Daca el o sa accepte cum te-ai simti tu stiind ca e casatorit si ca poate in locul acelei femei ai putea fi tu si sotul sa te insele? Lasa-i familia in pace.Barbati mai tineri si copti la minte mai exista.Incearca sa il uiti cat nu e prea tarziu
Nu-mi plac deloc cei tineri, fie ei insurati sau nu. Doar cei in varsta.
Adevarat! Imi plac barbatii in varsta care detin puterea. Acestia sunt cei mai apetisanti.
De ce nu iti cauti in alta parte unul mai "copt" poate chiar puriu dar ne insurat? Poate daca nu il ia nimeni ai tu sanse.
Nu te mai juca cu sentimentele si nu distruge casa omului. Daca el iti accepta avensurile inseamna ca e o javra dar nici tu nu o sa fi privita altfel.Iar daca tu crezi ca un om la ani lui o sa stea doar sa il mangai tu pe cap ca pe un pudel te inseli.O sa vrea sa te f...a si o sa iti de-a jet si de la munca si din viata lui ca nu isi va lasa femeia.
Viata e o competitie. De fapt daca n-ar fi asa ar fi atat de plictisitor ca multi s-ar sinucide de plictiseala, doar ca nu-si dau seama.
Treaba cu "ti-ar conveni sa fii tu in locul sotiei", nu tine. Chiar daca iti convine sau nu, poti ajunge la un momend dat in situatia ei indiferent ca te dai la el sau nu.
Doar sa nu uiti ca "seful e sef si daca e in chiloti".
Lasa omu in pace, gata vrei sa il iei in brate, tu daca ai fi nevasta ti-ar conveni sa sara pustoaicele pe el?
Esti proasta de bubui, si daca spui ca nu vrei sa ai o relatie cu el ori vrei sa il doar sa il pupi in fund ca sa te puna sa muncesti mai putin, ori minti si speri ca il vei face sa isi paraseasca sotia. Oricum pana acum omu s-a dovedit a fi integru, si probabil deja te considera o panarama si tia citit intentiile, de asta nu ti-a raspuns la avansuri.
Si daca continui s-ar putea sa primesti un binemeritat sut in fund.