Ori te place ori avea ceva la bord.Desi,mult prea indraznet, baiatul. Sper sa nu ii scrii vreun sms, candva.Ca isi va schimba parerea.
Da, te place. daca si tu il placi, da-i semne ca ai niste sentimente fata de el. poate iesi o relatie frumoasa
Dacă vorbești precum scrii probabil a pierdut vreun pariu ceva, iar miza era fofoloanca ta.
Ai avut emotii cand ai scris, te-ai gandeai la el, nu?oo mama incerc sa citesc corect desi imi ia ceva timp dar...ok.el te place insa, e cam ...iti dai seama daca te-a sarutat din prima, dupa ce vei accepta sa fii cu el iti va propune din start sa te culci cu el.chiar daca tie iti place de el nu trebuia sa-l lasi, pentru ca nu asa se comporta un baiat careia ii place o fata ci trebuie usor, usor sa te cunoasca, sa incerce sa te cucereasca nu sa te ia din prima dar probabil a vazut ca esti "lesinata" dupa el si tocmai de aceea a actionat asa.deci e vina ta.
You are so cute ) by the way da frau dorintelor si fa ceea ce simti.E lesne de inteles ca te place, probabil la fel simti si tu
As putea pune acum intrebarea : Tu il placi?
Eu sincer cred ca e putin cam '' daca a facut asta (faza cu,, nu ma lasa sa ma duc acasa vroia' in continuu sa ne sarutam )...
Nu stiu ce sa zic, mai bine il lasi in pace. Daca te place te va cauta, daca nu, atunci poate doar si-a batut joc de tine si vrea altceva de la tine, iar apoi te paraseste...
Nu te lasa moale cu el. Fi tu cea desteapta si opreste-l inainte ca el sa te faca sa suferi...
Sper ca am ajutat :*
Sigur te place, acum sincer..ai saruta o fata si te-ai baga in seama cu ea daca ti-ar displacea? fii tu insati, vorbeste cu el, glumeste si tu la randul tau si vei vedea ca totul va merge cum iti doresti. sa nu ai emotii, poate dupa acel sarut se schimba lucrurile intre voi si veti fi chiar impreuna
HappynewCenusa întreabă: