| nini_3141 a întrebat:

Imi place de un baiat cam de 3 luni...si nu stiu ce sa fac... uneori imi da atentie si ma face sa inteleg ca ar vrea sa fie ceva mai mult intre noi. dar dupa aia nu ma mai baga in seama nu stiu ce sa cred

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Joaca-te cu el.la inceput da-i tu atentsie, si dupa aceea fii indiferenta. o sa il inebunesti, si o sa vrea sa te cunoasca mai bine. e un joc ce multe fete il practica.hee hee

4 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Poate a fost rănit de o fată şi îi este teamă să se implice într-o altă relaşie. Vorbeşte deschis cu el, ia-l uşurel şi vezi care este problema lui.

| ѕოiℓε01 a răspuns:

Intreaba-l daca simte ceva pentru tine si atunci esti sigura. eu cred ca in momentele in care nu te baga in seama astepta sa vada raspunsul la semnele lui! tu i-ai dat de inteles ca il placi? Succes

| MinnieHaha a răspuns:

Sunt de acord cu soryca meah! Am trecut si noy prin asta! Deci da!:X Tipu te place!:X

| MaRYsCumpY a răspuns:

Hmmm... E zic ca tipu vrea sa fie cu thu////1 Adca si eu's la felcrying Seara este ff atent cu mine, iar la scl nici nu ma baga in seamasad Dar am aflat de la cineva ca m'ar place! Deci... Eo zic ca tipu te place! Succes!love struck