| Loryyyyyyyy a întrebat:

Imi place de un baiat care are 20 de ani iar eu am 13 ani.Il cunosc de 5 ani de cand eram micuta si vreau si eu sfaturi ce sa faccc?! Fundita!:X

Răspuns Câştigător
| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ a răspuns:

Totusi este o diferenta cam mare intre voi! El stie ca esti "atrasa" de el? ce sfaturi ai vrea!? sa incerci sa uiti eceste sentimente?happy. s`au ai vrea sa intri pe sub pielea lui?laughing. eu zic ca mai sunt baieti in lumestraight face! Poate ca si el te place, sau poate ca nu! asta el o stie! dar e diferenta cam mare intre voi.sa nu faci greseala sa te arunci in brate la un baiat asemenea de mare! acum uh iti asculti inima! e viata ta! intr-un fel am auzit ca nu conteaza diferenta de ani... dar ar trebui sa stii daca si el este atras de tine.nu prea am inteles ce ai vrut.adika ce sfaturi doreai.sa`l uiti. s`au sa treci mai observata de el! Bafta oricum:*
Sper ca te-am putut ajuta cu ceva:*

9 răspunsuri:
| Bloodlines a răspuns:

Lasa-l in pace pe baiatul ala! straight face
Tu uita-te dupa baieti de varsta ta!
Nu cred ca doar baiatul acela exista straight face.winking
Baftawinking

| ATHOS a răspuns:

Asteapta sa cresti pana la 18 ani iar apoi te poti gandi si la el. Macar pana atunci ar fi bine sa inveti.
Bafta!

| respect45 a răspuns:

Parerea mea este sa ramaneti prieteni si sa nu ii pui o intrebare idioata genu...''vrei sa fii cu mine?'' pentru ca dupa o sa te evitewinking sper ca ti-a fost de ajutor te pup pa

| gigiro a răspuns:

Diferenta nu e mare, dimpotriva, e ideala! Numai ca ai o problema, esti mult prea mica pentru dragoste. Ce faci cu scoala, cu parintii, cu vecinii. Tu esti inca minora. El nu poate "corupe" minore.

| wildthing a răspuns:

Am trait o experienta asemanatoare. Era frumoasa ca o printesa, stiam ca ma place si avea 14 ani. Ceea ce simteam eu pentru ea insa, nu era de natura sexuala... o iubeam dar o priveam ca pe o copila si nu as fi facut niciodata ceva sa pervertesc faptura aceea delicata. Nu am fost niciodata cu ea, nu m-am atins de ea, desi mi-as fi dorit nespus de mult ca ea sa fii avut varsta mea. happy
Deci, daca e intreg la minte nu are cum sa te accepte acum, esti prea mica. happy Dar mai tarziu daca simti la fel, se schimba treaba... 7 ani diferenta nu mai par atat de multi de la 18 la 25. happy

| Zenithf a răspuns:

Daca este un baiat serios atunci nu te va baga in seama pana nu faci si tu cel putin 16-17 ani. Atunci vei fi si tu destul de matura pentru o relatie serioasa. Inca esti micuta, nu te amagi, si nu esti pregatita pentru asta, mai bucurate de copilarie. 7 ani nu este mare diferenta intre voi, dar asta doar peste cativa ani, cum am zis.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prea mare pentru. tine fi realista! 7 ani diferenta? heeeeeeeeelllloooooo! trezeste-te la realitate.

| Loryyyyyyyy explică:

Bah eu intr ce sa fac nu daca e bine sau nu