| idc a întrebat:

Imi place de un baiat care are prietena dar care nu o baga in seama.Eu nu stiu daca el ma place eu am sa va zic cateva chestii :
1)la ora de mate ma uitam la el si el la mine da pe ascuns
2)a stat sa se chinuie sa imi treaca la un joc(metin2) pana la level 22(si el a trecut intr-o zi la mine la level 22 si eu in 3 luni la lv 23)sh fratele lui mi-a zis ca s-a chinuit mult sa ma treaca:X
3)am fost cu fratele lui sh cu prietena fratelui lui la inghetata dar el a lasat-o p o fata sa ne cumpere la toti.
4)Vorbim mereu despre metin 2 si despre alte chestii.
Cu toate astea el nu ma baga in seama de fapt eu trebuie sa il bag in seama si pe mess la fel dar sa stiti ca inainte vorbeam putin (sall, cf, ai invatat, da dc, bine, pa)sh cand a inceput sa imi placa de el avem conversatii mai lungi si mai ineresante inca o data repet ca toate prietenele zic ca ii place de mine dar eu nu sunt sigura voi ce ziceti?
p. s
s-au intamplat mai multe da e mult d scris poate mai scriu dar mai tarziu!

Răspuns Câştigător
| alexam a răspuns:

Nu stiu daca te place sau nu, daca o sa fiti sau nu prieteni mai buni decat doar privirile pe ascuns, dar pot sa iti spun, sa te invat ceva important: NU lasa imaginatia sa o ia razna, nu o lasa pe ea sa lucreze mai mult decat inima sau creierul, fa ceea ce iti dicteaza acestea, dar fara prea multe scenarii inchipuite inainte: ce va fi daca, ce va spune nu stiu cine... bine? si sa ramai la nivelul de 12- 13 ani, nu ai de ce sa te grabesti! Bafta! big grin

4 răspunsuri:
| babygyrl a răspuns:

Poate chiar ii place de tine si nu are curaj sa iti spuna. Mai bine ar fi sa il intrebi tu daca ii place de tine si tu la randul tau sa ii spui ca il placi. Sper ca te-am ajutat. Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

***...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cand am raspuns aia dar sunt sigura ca parola mea-i in pericol laughing

| sweetdreams33 a răspuns:

Si mie mi se intampla acelasi lucru sincera sa fiu...straight face Doar ca noi discutam mult mai multe despre orice. Si el are o prietena dar nu chiar prietena laughing adica sunt mai mult asa ca sa nu zica ca e singur. Nici macar nu se pupa... dar ma roghappy Eu inca astept sa vad ce se mai intampla, daca nu se intampla asta e, merg mai departe si tu la felwinking