anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat care e in clasa cu verisorul meu si ii las mereu commentari la poze pe facebook dar nu stiu daca il enerveaza chestia asta cu comentariile sau daca el crede macar ca sunt dragta ce sa fac
p.s. cel mai bun raspuns funda

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Buna,
Poti incerca sa intri in convorbire cu el, dar ai grija sa nu creada ca esti obsedata!
Ca si fata, trebuie sa ai limitele tale, daca le incalci risti sa te dai cu capu de pereti asa cum am facut si eu, daca iti va da un semn, merita sa continui daca nu, mai are balta pesti!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca il enerva cred ca iti zicea ceva sau iti transmitea prin verisorul tau, propune-i verisorului tau sa iesiti toti 3 undeva

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Multi tineri fac primul pas intr-o relatie incepand cu o retea de socializare.Este complet gresit.Este in clasa cu verisorul tau? Roaga-l sa te prezinte lui, si de aici incearca sa fiti mai intai prieteni.Bafta!

| indragostituspun a răspuns:

Incepe tu vreo 3-4 conversati apai el va prinde drag sa vorbeasca cu tine si de acolo sper sa te descurci

| Azµre a răspuns:

Dragostea sau sentimentul de a plăcea pe cineva nu se lasă prin comment-uri, like-uri sau domenii virtuale! Ci față în față!