| Addaaaa a întrebat:

Imi place de un baiat care e mai mare decat mine cu 2 ani. Ne intelegeam foarte bine dar de cand prietenul lui a inceput sa iasa cu noi si cu alte fete in oras este foarte gelos. A inceput sa imi placa si de acel baiat. Nu stiu ce sa fac fiindca amandoi ma iau in brate imi iau apararea ma fac sa rad etc. Tin sa precizez ca al doilea baiat ma cunoaste de cand m-am nascut. Pe cine sa aleg? Va rog ajutat-ma crying(

Răspuns Câştigător
| DantZa_5059 a răspuns:

Saloot Adda. Eu cred a in viata fiecare Domnita i se intimpla sa aleaga dintre 2 baieti. Sfatul meu ar fi Urmatorul : Uite, intelg caa iti place ambii baietei insa oricum alegere trebuie de facut. Eu cred ca trebuie sa il alegi pe acel baiat cu care ai cel mai mult in comun, cu care te simti mai libera in comunicare, te simti mai protejata, mai in siguranta si mai bine in general. Daca baiatul cela era gelos inseaman ca avea motiv. Stii, gelozia nu-i un lucru bun. Eu cred ca daca acel cu care te cunosti de o viata iti stie toata minusurile, toate slabaciunile atunci cred ca te va apara cind iti va fi mai greu. Trebuie sa meditezi bien asupra ambelor baietei si sa iai o decizie corecta! Bafta si fundita?

2 răspunsuri:
| Everything a răspuns:

Pe niciunul...cauta unul pe care ei sa nu-l cunoasca

| mgtow a răspuns:

Alege pe cel care crezi ca merita sa fie cu tine.