"cei ce se bat se iubesc " insa ce vreau sa spun e ca se poate, sa te placa, insa cum spun si ceilalti, nu are rost. e prea badaran, si fara minte, sigur vreun pustan de nici 15 ani... care nu stie cum sa se poarte cu o fata... sunt baieti care mai lovesc asa suerficial fetele, sa le sacaie, ca apoi sa primeasca atentie, iar daca acestea se supara, ei sa se bage in seama, sa obtina impacare. si tot asa. deci mai sunt si astfel de "needucati".
Nici mana nu ar trebui sa o ridice la o fata... daca spui ca e mai nebunatic, na poate are si simtul umorului mai dezvoltat, si intelegi ca o face in gluma, insa uneori abuzul de glume de genu. duce la pareri de rau. stii cum e. faci 1 data. de 2ori. dar dja. ajunge
Buna acest lucru pe care il face, il face pentru ca te place se numeste tachinat. Cand esti suparata se vede ca tine la tine si ca vrea sa te faca sa te simti mai bine. Daca mi-ai mai spune niste detalii despre comportament as putea sa-ti mai dau niste sfaturi.
Multumesc pentru raspuns.Comportamentul lui este unul nebunatic, in principiu dar doar cand sunt cu el, cred ca vrea sa ma impresioneze.Multi copii imi spun ca ma place dar cand cineva il intreaba el raspunde:,, Nu, e cam enervanta."si eu nu mai stiu ce sa mai cred.Ma place sau nu? Daca ma ajuti si la asta iti dau funda.
Asa fac toti baietii. Spun ca nu o plac dar ei de fapt nu vor sa se faca de rusine in fata baietilor mai mari si prietenilor. La comportment este varsta la care se manifesta toti dar ai grije pana la ce punct ajunge ca daca exagereaza nu e bine. Si toti baietii vor sa se dea mari in fata noastra de aia te mai tachineaza. Cred ca te place insa nu incerca sa faci tu primul pas. Asteapta si daca vezi k el nu reactioneaza, intreaba-l daca te place si dupa totul se rezolva. Si mai tachineaza-l si tu un pic dar nu exagera ca sa nu vada ca si tu il placi si ca te are la degetu mic. Adica sa fi tu sefa lui. Sper ca ti-am fost de ajutor>