| Arianna$ a întrebat:

Imi place de un baiat care este cu 2 ani mai mare ca si mine.As vrea sa ma combin cu el, dar nu stiu cum sa-i zic.Ma puteti ajuta? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| coolgirl1234 a răspuns:

Eu zic sa te interesezi daca si lui ii place de tine(poti intreba lume care il cunoaste, etc.)...si daca ii place si lui ar trebui sa il intrebi tu inainte(stiu ca suna aiurea.).
doar un sfat: daca vrei sa intrebi pe cineva despre asta mai bine alegi persoana potrivita[sa fie un baiat mai bine(pentru ca daca e fata ar putea si ei sa ii pl de el si sa nu iti spuna adevarul) dar asta nu inseamna ca baietii sunt de incredere...big grin]
SUCCES!happy

8 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Afla-i id-ul de mess si vorbeste cu el.
de pe la fetele pe care le cunosc am aflat ca solutia asta da roade in foarte multe situatii.
Succes!>big grin

| Lorelai a răspuns:

Lasa-l pe el sa faca primul pas! De ce sa pari o disperata dupa el?

| Doa'Do a răspuns:

Pff, mie imi place de un baiat cu aproximativ 8 ani mai mare... deci la tine e super usor. Pur si simplu intra in vorba cu el, vezi cum iti vorbeste; daca nu, fa-ti un alt ID si vezi acolo. happy

| innulea a răspuns:

Eu ti-as spune...
S-a te interesezi ce-i place lui...
Indiferent in timpul liber.sau nu!
Fii sigura ca daca el va vedea ca tu te interesezi.
si iti place ceea ce face el...se va cointeresa de tine.
asa-ca poti sa gasesti o atirnare fata de el.succes tongue

| Đοαr eu şi ατâτ ♥ a răspuns:

Hello!
Poi du-te spune-i. vorbeste cu el vezi da ca simte si el acelasi lucru. [ asta e o solutie ]
Sau poti lasa timpu sa decida [sau pe el ]! love strucklove struck
Sau mai sunt alte multe metode da aste vin de la sine!

Byeee! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici e dragoste si sex. iar tu spui ca vrei sa te combini.adica vrei sa? te f. i? sau sa te imperechezi? ca nu prea inteleg termenul, combin?

| mihai_1757 a răspuns:

Tinete dupa el

| andra_6530 a răspuns:

Pai prima data trebuie sa te interesezi daca si lui ii place de tine. Daca sentimentul este reciproc o sa fie foarte usor sa te combini cu el iar daca nu e reciproc, compoartate frumos cu el "sa vada cat, de treaba esti uh" si iar o sa fie "floare la ureche"
Poti sa ii zici direct ca iti place de el sau poti sa ii zici printr-un sms sau pe mess...
Doar un sfat: fi directa si rapida, poate ti-o i-a cineva inainte
sUcCeS!