| Emma2313 a întrebat:

Imi place de un baiat, care imi este prieten(mai mult amic pentru ca nu stiu asa de multe despre el), dar nu ne-am mai vazut pentru ca el este la un liceu iar eu la altul.Sa nu mai zic ca o mai place pe una(dar ei nu i place de el). Deci va rog helpp.

Răspuns Câştigător
| emma40101 a răspuns:

Inainte sa-ti raspund am o intrebare. ELstie ca fata asta n-o place? Daca el stie si ea il ignora atunci isi va pierde,, amorul"pentru ea.Insa daca nu stie, va da tot ce poate ca s-o castige.Crede-ma si mie imi place de cineva dar problema e ca nu stiu daca are prietena.Revenind:tu trebuie sa faci inasa fel incat sa te mai vezi cu el.Sunal si spune-i sa vina la tine ca sa te mai ajute la un proiect sau stiu eu ce.Adoua si cea mai dureroasa varianta e sa il uiti. Sper ca ti-am fost de ajutor si sper ca o sa-l recumerezi. Funda!

3 răspunsuri:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Poi vb cu el despre chestia asta nu vb pe TPU noi dam niste pareri aiurite dar u trebuie sa vb q el

| Criss003 a răspuns:

Nu poti porunci inimii pe cine sa iubeasca. dar daca fata aia nu il place trebuie sa observe si el si sa i se trezeasca,, orgoliul,, de baiat si sa treaca la next dar poate fata aia vrea sa faca misto de el si il lasa sa isi faca sperante si de aia nu mai are el ochii pentru nimeni. dar cel mai bine uita-l, o sa gasesti tu alt baiatwinking

| Emma2313 explică:

Si eu m-am gandit mai intai la asta dar m-am si gandit ca s-ar putea sa speri(si nu vreau).