Daca e o placere doar de moment te sfatuies sa-l lasi in pace... poate cu tipa de acum e fericit.eu am ost pus in situatia sa renunt la actuala iubita pentru fosta... apoi mi-am dat seama ca am facut cea mai mare greseala.
Sunt in aceeasi situatie.Cat timp are iubita iti sugerez sa nu te bagi ca dupa poti strica si prietenia cu el. Daca el chiar ar vrea sa va impacati, nu o sa dureze mult relatia cu respectiva, dar daca nu, mai bine sa ramaneti prieteni.Mie mi-a spus o prietena sa nu mai vorbesc asa mult cu el si sa fiu mai rece sa vad daca ma cauta el si de abia atunci va realiza cum e fara prezenta mea.Asa si in cazul tau. Sper ca te-am ajutat.Pwp:*
Buna daca are iubita te-as sfatuii sa nu te bagi in relatia lor, pune-te in locul fetei acelea daca s-ar fi bagat alta in relatia ta ce ai fi facut? altceva nu ai de facut decat sa astepti pana o sa se desparta si sa te bagi pe el.Ps:e doar un sfat tu faci ce vrei!
Am uitat sa mentionez ca era aproape sa fiu cu el pana cand s-a bagat ea, si ca am mai fost cu el o luna iarna trecuta, acum ma considera "best friend " si se comporta asa frums cu mine :X
LASA-L IN PACE, nu te baga in relatia lui. Sunt satul de astfel de fete care se gandesc doar la ele.
Sincer.daca era sa fie al tau acum erati impreuna. daca se poarta frumos cu tine asta nu inseamna ca vrea sa formati iar un cuplu ..parerea mea este sa-ti cauti un baiat care sa nu aiba iubita ...si daca te bagi tu acum in relatia lor oricum nu o sa te vada cu ochi buni. ..parerea mea
Buna. Aici sunt doua variante: ori vrea sa te faca geloasa cu relatia lui, pentru ca inca mai tine la tine... ori vrea sa te faca sa-l placi, ca sa isi bata joc de tine, tinand cont ca e cu respectiva fata. O prietenie cu un baiat, dupa ce ai avut o relatie ..nu mai merge, pentru ca tu incepi sa tii din nou la el.
In concluzie, daca mai continua sa stea cu fata aceea, si in paralel se da la tine. ignora-l, deoarece isi bate joc. Dar, daca se desparte de ea si iti propune sa fii din nou cu el, tine la tine. Deocamdata continua sa vorbesti cu el ca "bf", nu te baga in relatia lui. Bafta! :*
Anna_5295 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: