| Caty_8634 a întrebat:

Imi place de un baiat credeam ca ma place si el, dar pana cand din intamplare i'am gasit fbk-ul si la un comentariu (vorbea cu o prietena)spunea ca adora o fata. Dar nu stiu daca sunt eu aceea sau e alta. Ce sa ma fac?straight face

Răspuns Câştigător
| tpuu a răspuns:

straight face.Pai si daca nu sti? care e problema? laughing.Nu poti sa stai linistita?! Frate `laughing.OMG. Deci nu iti mai fa atatea griji! Vei afla pe moment!winking. Asa cum a fost si la mine!
Daca baiatul a vb despre tine. vei afla poate chiar din gura lui smug. Cand vrea sa iti spuna "te plac". Deci smug. Toate la randul lor! Dece sa te bagi in conv pe fb-ul meu? ca sa rade de tine, ca poate nu e vb de tinehee hee.Asa ca toate la randul lor :*.
Succes!

6 răspunsuri:
| FreddieMercury a răspuns:

La ce fel de raspuns te astepti?!? Intreaba-l si gata. Big wit.

| Hydroz a răspuns:

Pai, daca iti petreci mult timp cu el, stati de vorba mult si cheastii, e clar despre tine vorba. Acum depinde. Succes tongue

| MMihai a răspuns:

Să te iei de fund și să sari în sus! Ce căutai să umbli în lucrurile lui? Dacă tot ți-ai băgat nasul unde nu îți fierbea oala, vorbește deschis cu el sau nu îi spune nimic, ca să nu îl superi că i-ai violat intimitatea, și vorbești pe această temă cu el cu altă ocazie altă dată.

| mgtow a răspuns:

Afli cine era si gata. Doar lumea isi baga coada oriunde.

| tpuu a răspuns:

Fb-ul luiblushing
scuze m-am grabit!big grin

| AnGeL a răspuns:

Mai intai ca sa aflii totul despre el trebuie sa te apropii de el si sa-i devii cea mai buna prietena...si dupa vei stii ce trebuie facut