anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat cu 2 ani mai mare.Eu am 13, el 15.Nu i-am spus. Suntem destul de buni prieteni, vorbim despre orice, glumim, e atent cu mine, nu e badarn, etc.Am fost si in Croatia impreuna cu un grup de elevi si ne-am apropiat si mai tare.Totul era perfect pana s-a bagat o prietena fara sa ma intrebe si l-a pus pe colegul lui de camera sa il intrebe despre mine. El a zis ca sunt prietenoasa si de treaba dar ca nu e cu mine pentru ca sunt mai mica decat el.Nu stiu ce sa fac. Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Eu cred ca probabil el ar vrea sa fie cu tine, doar ca stii cum sunt baietii conteaza mult pentru ei parerea prietenilor lor rolling eyes si nu ar fi diferenta de varsta o prblema 2 ani e chiar putin, poate mai mult ii e frica de parerea celor din jur
nu ii spune ca-ti place de el, s-ar putea sa se sperie big grin iar daca lui nu-i place de tine nu o sa mai fiti nici prieteni pentru ca o sa inceapa sa te respinga happy
incearca sa te apropii mai mult de el, sa povestiti mai mult si pe mess daca iti e mai usorwinking mai dai de inteles ca ai vrea sa iesi undeva poate poate va dati o intalnirewinking
si ca sa nu ii mai spui ca-l placi, incearca cand va intalniti, de exemplu sa zic ca mergeti in parc, va asezati pe o banca si incepeti sa discutati cand urmeaza asa un moment de tacere, priveste-l intens in ochibatting eyelashes vezi cum reactioneaza si ce urmeazawinking
sa nu fii insistenta sau enervantawinking daca merge, merge da nu, nu are rost sa strici o prietenie

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca ai stat cu morcovul in gura si nu ai avut tupeu sal agati asta e.

Si stai linistita ca santeti mici si nu intelegeti.