Mdaaa, asa e si la mine, adiaca fost asa.La fel ma impacam foarte bine, eram ca un fel de vecini dar nu intocmai, pentru ca bunica lui era vecina cu mine si el venea la ea in vacanta.Eu tot am 13 ani si el 15 si imi placea de el dar am vazut ca nu prea atrage atentia la mine, ma credea o fata mica si intr-un fel ii era rusina sa il vada cineva cu mine.Pe un site eu ii scriam mesaje, ii scriam comentarii la poze dar el stergea totul si nu imi raspundea la mesaje.
Atunci eu m-am suparat foarte tare pe el si acum nici nu mai atrag atentia la el sau nici macar ca exista, am inteles ca imi voi gasi pe alt cineva si asa si s-a intimplat.Totusi cred ca inca suntem mici si mai avem destul timp pentru asta.
Dar inteleg ca te gindesti si zi si noapte la el, trebuie sa gasesti cumva o cale ca sa-i arati ca nu virsta rezolva totul.Conteaza personalitatea si felul tau de a fi. Spune-i ca pentru tine conteaza mult ca sunteti prieteni si ca ti-i foarte interesant cu el, adica te simti fericita etc.
Stiu ca ai nevoie de multa sustinere si incerc sa te ajut dar tu decizi daca ti-am fost de folos sau nu...
Si la mine e la fel :X ...Incearca si tu sa te maturizezi, si stai mai mult prin preajma lui. la mine a mers
HappynewCenusa întreabă: