anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat cu care am mai stat.Eu am iubt cam de 1 an si ceva, in tot acest timp pentru acest baiat nu am mai simtit nimic, acum ca il vad aproape zi de zi am inceput sa simt iarasi ceva pentru el...nu stiu ce sa fac sa ma despart de prietenul meu sa incerc cu el?

2 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Fa ce simti! Dar,personal, cred ca te-=ai simti mai bine alaturi de o persoana pentru care ai sentimente! Incearca! Daca nu iese, macar n-ai regrete!

| T4ny4 a răspuns:

Si iubitul meu este f posesiv. Odata si-odata tot va trebui sa inteleaga ca nu mai merge intre voi! Nu fi fraiera, traieste-ti viata acum la tinerete si emotiile care merita traite acum! Ai sa prinzi atat timp langa el si-ai sa-ti dai seama peste cativa ani ca ar fi fost poate mai bine sa incerci cu baiatul asta.Am avut o problema asemanatoare.Crezusem ca m-am indragoostit de un prieten bun de-al meu cu care ieseam si cu iubitul meu.I-am zis iubitului meu ca este posibil sa am sentimente pentru amicul meu, chit ca si mie mi-a fost putin teama de el pentru ca era posesiv si ma si urmarea cu masina cateodata.Dar a fost bine pana la urma.Incearca! nu lasa chestia asta sa te macine! daca ti se va face dor de actualul iubit te intorci la el si gata.