Sa-i respecti alegerea si gusturile.
E prietenul tau si,in numele acestei prietenii,vei invata sa fii fair play.
Si tu vei avea un iubit candva si se vor trezi diversi amici ca te plac,nu cred ca ti-ar place sa se amestece in relatia in care tu investesti suflet si sentimente!
Asa ca,alunga-ti supararea,depaseste-o si fa-o acum cat esti la inceput si nu ai ajuns la sentimente mai profunde,o sa doara mai putin.
Si continua-ti viata,zambind lumii cu ochii tai tineri si frumosi,e imposibil sa nu fie fermecat nici un baiat de voiciunea lor,dar tu inca nu-l vezi, preocupata cum esti sa fii suparata pe amicul tau care, of, are prietena!
Fii mai atenta in jur si nu uita sa zambesti, love is in the air!
Nu fi suparata, daca are iubita, asta e, important e ca tu esti prietena cu el si nu se stie niciodata ce urmeaza...
In cazul asta nu ai ce face..gandeste-te simplu ca el''a ales''nu trebuie sa te superi din chestia asta (te inteleg si eu am patit la fel)dar gandeste-te sunt o groaza de baieti din care poti alege, el nu e singurul de pe planeta si asa cum a spus si greece12 respecata-i alegera. poate el nu a fost pentru tine nu te-a meritat...bafta!
Pai nu e prieten asa de bun cu mine. Doar ne cunoastem si mai vorbim cateodata pe la scoala.