| Alinka_6131 a întrebat:

Imi place de un baiat dar el are prietena si el stie ca mie imi place foarte tare de dinsu si ma manipuleaza cum vrea...
dar acum presimt ca el nare prietena
cum sa fac ca lui sa-i placa de mine?

5 răspunsuri:
| Maniacu777 a răspuns:

Pai in primul rand nu mai arat ca esti asa de inebunita dupa el... Daca baieti vad asta la o fata o folosesc crede-ma ca stiutongue...Si incearca sa vezi ce gen de fata ii place lui big grin

| channah_5883 a răspuns:

Daca stii ca are prietena cel mai bine sa il uiti pentru ca desii spui ca presimti ca acum nu mai are gandeste-te ca poate sunt doar certati dar asta nu inseamna neaparat ca e momentul tau. In general de baietii care au prietene trebuie sa te feresti pentru ca ai zis ca te manipuleaza si nu e ok. Aici tu gresesti ca ii permiti sa faca asta si el ti-a prins slabiciunea intelegi? Ipotetic vorbind poate nu se mai impaca cu fata aia dar chiar daca e asa asta nu inseamna ca te va lua in seama daca ii permiti tot si incerci sa te bagi. Baietilor le plac fetele misterioase si tu ar trebui sa stai linistita o vreme, sa nu-i permiti sa te mai manipuleze, sa-i spui ca nu vrei nimic de la el si sa iti ocupi timpul cu altceva benefic. Asta e o solutie ca el sa devina interesat pentru ca il atrage indiferenta ta, fa pe inabordabila si intoarce situatia in favoarea ta fi fata desteaptawinking Daca nici asa nu te cauta inseamna ca e doar un jucator si oricum nu iti trebuie asa ceva pentru ca vei avea numai de suferit. Succes!happy

| Jull a răspuns:

Pur si simplu fa-l sa se simta bine si sa se distreze cu tinewinking

| Crisu a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate. Vrei sa faci vraji sau ceva? laughing
Sincer bine ar fi sa il uiti. Ce o sa faci e alegerea ta.De ce iti sugerez sa-l uiti? Daca de acum, de cand nu esti cu el, te manipuleaza cum vrea, dar cand o sa fiti impreuna? Tu crezi ca o sa fie cu tine din dragoste? Nu! O sa te prosteasca.Si sa nu ma iei pe mine cu chestii ca e altfel, ca nici un baiat nu e altfel.Imi pare rau ca iti distrug sperantele, dar e singura metoda de a te face realista.
Cum am spus si mai sus, daca ai chef sa-si bata joc de tine, intreaba-l!

| gigiro a răspuns:

Dragoste cu de-a sila nu se face. Daca ii placea de tine, nu te manipula. Nu te injosi, lasa-l pe el sa actioneze(daca are de gand).