| EuTeIubescBa a întrebat:

Imi place de un baiat, dar el nu cred ca ma place. Mai deemult i. a placut de o prietena care mi. e f buna, iar acum am devenit b. f. f. Asi vrea sa il intrebare daca ma place, dar mie putin rusine, si daca va zice " nu " straight face voi muri de durere crying Va rog ajutati.ma. Jurr. funda:*

Răspuns Câştigător
| Roxxxannna a răspuns:

Pai... cred ca ai suferit enorm de mult dupa baiat, straight face mai ales ca prietena cea mai buna se afla la mijloc. eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el pana la urma nu pierzi nimic. daca va zice nu pastreaza`ti demnitatea si nu te face de ras in fata lui. daca va zice da vei fi in culmea fericirii. nu te speria daca el va zice nu, pastrati legatura vorbiti mult.,. intr-un final se va atasa de tine cand nu te astepti. si cu prietena ta. intreaba`l " bai iti mai place?" si tu iti vei putea face o impresie:*. N`AI CE PIERDEE! mult succes! fundapuppy dog eyes:*?

| EuTeIubescBa explică (pentru Roxxxannna):

Multumesc :* Sper sa am acea putere, sa nu cedez intru.un sfarsti sad Sper sa trec peste dac ava zice " nu " crying oricum multumesc :*

| Roxxxannna a răspuns (pentru EuTeIubescBa):

Iubiita sad nu plange. toate trec nu fi trista... o sa gasesti pe cineva care sa-ti fie alaturi daca acesta va spune nu.sad nu te pripi` straight face pe bune :* fii optimista si tine`ti prietenii adevarati aproape>big grin

2 răspunsuri: