| Richniggaforever a întrebat:

Imi place de un baiat, dar el nu ma place deoarece sunt inchisa la culoare si am buze mari(cand eram mica multi credeau ca tatal meu e african). Ce sa fac? Il iubesc, dar el e rasist?

5 răspunsuri:
| ExprimareLibera a răspuns:

Mi-ar fi plăcut să pui o poza, să nu comentez în necunoștință de cauza.

| MadagasHardwell a răspuns:

Daca ai buze mari si carnoase si el nu te place inseamna ca nu-i place nici sexul oral ...glumesc. cheama l undeva sa fiti doar voi 2 si intreaba l ce parere are despre tine happy

| Moƒo a răspuns:

Bro.
E posibil ca el sa fie putin, mai putin atras de mulatre sau fetele cu un ten mai inchis. De exemplu eu sunt alb dar fratele meu mijlociu e mai inchis la ten si totusi suntem frati buni.
Cum am mai zic si altora, Gradina Maicii Domnului e plina de flori pe care le poti alege sau nu. Si ca sa te impaci cu gadul daca te place sau nu, e posibil ca el sa fie timid si nu stie cum sa zica, il poti intreba chiar tu. Fa-ti curaj si fa primul pas. Nu ai nimic de pierdut. Succes!

| Ahatus a răspuns:

Il lasi in pace si te sinucizi, simplu.

| Pre3ch4r a răspuns:

Cheama-l undeva in particular si incearca usor usor sa intri in subiectul asta. Spune-i ce-ai faca daca o fata ar fi putin mai inchisa la culoare si chestii de genul. Daca-ti raspunde sincer incearca sa-i dai ''semnale'' ca-l placi si poate-ti va raspunde.
Mult noroc!