Salut! Eu cred ac te place fiindca beneficiezi de o atentie speciala din partea lui, iar acesta este un semn foarte bun. Te sfatuiesc sa tii in continuare legatura cu el, din ce in ce mai mult chiar si sa incerci sa va apropiati cat mai mult, iar apoi sa faci tu un prim pas-care sa fie acea mutare castigatoare.Ai incredere in tine draga mea! Bafta! :* >
Te place, de asta sa fii sigura. poate ca ar trebui sa iei tu atitudine. fa-ti curaj si spune-i tu ceea ce simti! ca sa vada ca nu esti o rosioara mica [].
Super poveste.foarte dragut, nu stiu ca sa zic eu una cred ca te place dar pot fi si "fantezii"sau lucruri pe care le vezi tu pentru ca`ty plk de el nu stiu ce sa zic daca toate chestyyle care le-ai spus sunt adevarata eu una daca as fi in locul tau(trecand peste faptul ca esti rusinoasa, incearca sa treci peste rusine cu asta nu rezolvi nimic)eu una as vb cu el si sa incerci sa baty apropoul pe faptul ca`l placi, poate daca tu incerci usor usor o sa aiba si el curaj si poate iti va recunoaste ca t place. Dar daca e sa fie doar asa o fantezie d a ta si sa faci chestia asta sa nu inceapa sa se comporte urat cu tine, ca de obicei asa s intampla. Dar eu una dup` ce ai zis cred ca el chiar te place si ar fi bine sa incerci INKA O DATA"cu rusine nu o sa faci nimic in viata" eu nu cred ca esti chiar asa d timid si p mss sa nu poti sa-i baty apropoul ca`l placi. Ity doresc succes si sper c te-am ajutat:*
Ms tuturor de raspunsuri, v-as fi dat fundita la toti dar nu pot... v-am dat ce am putut adica voturi. toate rasp. sunt folositoare si o sa tin cont de ele
sarbatori fericite!
AlexEjmecheru întreabă: