Te sfatuiesc sa-i trimiti un mesaj foarte scurt si foarte simplu : ''Te-am observat. Doresti sa devenim prieteni? Da sau NU.'' In functie de raspunsul lui iti vei da seama daca incercarea ta a fost reusita sau nu. Succes! Bafta!
Daca el este timid, si tu esti timida, mai bine il privesti in ochii, si poate el face primul pas, si daca nu, faci si tu, si poate reusesti sa vorbesti cu el.
Daca astazi stateai pe o banca si s-a uitat el la tine, trebuia ca si tu sa te uiti la el.
Data viitoare, cand il mai vezi, te uiti insistent la el, si vedem daca iese ceva.
De ce l-ai refuzat dacă îți plăcea de el? Poate ești timida.Și eu sunt la fel! Celui de care îmi place acum... M-a plăcut și el la rândul lui doar ca niciunul nu am avut curaj! El acum nu ma mai place deloc! Parca nici nu ma mai suporta! Mie îmi place cum arata dar nu și cum se comporta
Dacă l-ai refuzat de prea multe ori atunci nu mai încerca să-i atragi atenția. Nu are rost să-l amăgești, dacă ai avut ocazia să-i spui ceea ce simți atunci acum nu mai ai cum să legi ceva. Încerca cu altul. Dacă e băiat deștept nu cred că va mai vrea ceva cu tine!
Bananacantareata87 întreabă: