Mie nu mi se pare prea mare diferenta de varsta (3ani) e putin si perfect! Poti sa te dai la el, sa-i faci cu ochiul chestii din astea. daca si el te place si daca nu are prietena va intelege ca bati apropoul ca sa va cuplati si asa va face el primul pas...bafta! funda?
Da-i pace, si asa baietii de 18 ani nu se uita dupa fete sub 16.Si cum zicea colegu @SingurToataViata, dupa aia voi spuneti ca sunt pedofili si ca vor numai sex.Ala deja are cerinte majore, nu minore.
Dupa parerea mea as incerca sa intru in vorba cu el si din discutie in discuti l-as intreba.Sau daca nu esti de acord asa poti vorbi cu un prieten de al lui si sa-l intrebi daca nu cumva stie daca te place ca normal ar trebui sa stie.
Incearca sa te imprietenesti cu el destul de bine inainte de altceva. Vezi cum se comporta samd. Daca e timid tu trebuie sa faci primul pas, daca ii plac fetele timide si cuminti atunci prefa`te ca esti una din ele, treptat poti reveni la ceea ce esti cu adevarat. Daca ii plac cele indraznete, invita`l in oras TU, atinge`l asa mai pasional joaca`te prin parul lui etc . Dar nu te arunca in bratele lui. Uneori incearca sa pari " de neatins". Nu stiu... chestii din astea . Si nu uita nu intotdeauna conteaza aspectul fizic ci si ce ai in cap, atitudinea, etc.
funda?
@InsomniaTuning : hey! fosta mea prietena a fost parasita de unul de 19 ani pentru o tipa de cls a 7a asa ca... nu stiu de ce vorbesti
Pai afla daca si lui ii place de tine.Incearca sa te bagi in vorba cu el.El are 18 ani deci putin mai multa experienta ca tine. Daca te place va face el cumva ca sa-ti arate asta.
Ai putea sa vorbesti cu el pe mess sau face to face dar nu ti se pare ca este mai mare ca tine?
Anonim13777 întreabă:
Anonima17191 întreabă: