anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat, dar si prietene mea il place. ea sta mai mult cu el pentru ca se cunosc de mai mult timp. el nu da semne ca ar place-o dar nu st sigura vreau sa stiu cum pot sa il impresionez mentoanez ca vb pe mes, jucam jocuri impreuna, afara vb si jucam batminghton si tenis impreuna va rog mult si puteti da si voi sfaturi baieti! mutumesc anticipat dau funda pentru cel mai bum raspuns

Răspuns Câştigător
| Lummy a răspuns:

Pai fac tot posibilul sa-i fii pe plac(sa razi la gumele lui, sa ii zambesti cand il vezi). poti incecrca sa fii mai sexy(haine moderne, comportament finuts)sa ii arati ca iti place de el...si daca si lui ii place de tine o sa-ti raspunda acestor "avansuri".

4 răspunsuri:
| AliceHamingway a răspuns:

+ vot

| BbyMic a răspuns:

Da o sa il impresionezi sigur cu gramatica ta de balta tongue

| LoveEminem a răspuns:

laughing))))Really? Paveleasco in ce lume traiesti? Alooo "baiatu ala"nu te-a placut NICIODATA.Crede-ma.Si daca avea de gand sa scrii despre mine pe TPU, putea sa ma anunti...stii.Da nu-i nimic.E bine sa aflu mai tarziu decat niciodata.Si ca sa stii si tu de cate ori te chemam si pe tine..."baiatu ala"stramba din nas mereu.Tu erai pe acolo ca te chemam eu si chiar iti eram prietena nu ca tine.Si n te mai contrazice singura.Ai cumva sindromul Tourette?laughingHai du-te si cauta pe Google ca pun pariu ca nu stii ce e.Ma rog.Vezi? De asta nu ai si nu o sa mai ai vreodata prieteni.laughing)Si apropotonguerietena aia cea mai buna a ta de care scriai, nu e prietena ta cea mai buna da ghici a cui elaughingHai ma du-te si te culca.Pe bune.

| Pawy a răspuns:

laughingStii sunt sigura ca acelui baiat ii place de prietena ta.Pentru ca mai sta in banca cu ea, nu e gothica(laughing)), si nu umbla cu pisica in lesalaughing)aa si vorbeste corect gramatical.
Haide serios, Bianca? Tu iti traiesti viata prin TPU?