Hmmm,sincer? Sper ca da, insa nu`ti doresc asta.De ce nu te uiti la baieti cu o virsta mai apropiata? e major de`acu de`un an, nu prea cred ca se va uita la tine, si chiar cred ca va dori ceva mai mult decit saruturi (stii la ce ma refer) insa sa speram ca totul va fi okay nu?! De`acum decizi singura ce si cum faci, daca inima chiar iti striga dupa el Succes :* Si ai grija
Draga mea,nu te gandi la el.
Ca sa-ti placa un prieten al fratelui tau inteleg ca nu prea s-au apropiat alti baieti de tine,poate nici tu nu-i privesti ca pe "baieti" ci ca pe simpli colegi,niste copii.
Nu-i asa si sfatul meu e sa te orientezi putin,sa-i privesti,sa le dai o sansa.
Si stii de ce?
Placandu-ti baiatul asta, tu esti prea mica pentru el si el prea mare pentru tine, iti vei strica relatia buna pe care o ai cu fratele tau si il vei face si de ras in fata prietenilor lui.
Cred ca intelegi si mai cred ca nu te-ai gandit deloc la aspectele astea.
Incearca sa fii un minut inteleapta si vei avea numai de castigat.
Mult noroc!
Sper ca nu, ca altfel baiatul este pasibil de pedeapsa pentru corupere de minore. Cu toate ca nu am inteles expresia ta :"Se va primi ceva?" Daca te referi la pedeapsa...atunci da!
vai ce raspuns mi-a trecut prin minte cand am citit"se va primi ceva?"
Sorry, dar baiatul asta arw 19 ani nu cred ca ai sanse la el, gandeste`te aveti idei ganduri, idealuri total diferite.gandeste`te daca o sa stea cu tine o sa vrea doar sex, si nu cred ca tu vrei asta de la 14 ani.adica,SPER ca nu vrei.
Auzi, de ce nu il intrebi tu pe farate-tu cum e baiatu? E foarte simplu si in functie de raspunspui lui, iti pui si tu gandurile in oridine.Eu una i-am zis probleme astea frate lui meu, si sincer cele mai bune sfaturi de la el le-am primit...Bine acum depinde si cumt e intelegi cu el.
Eu una nu prea te-as sfatui.Am crescut in conjurat-a de baietii.Fiind singura fata din nea, si cea mai mica.Si am vazut cum sunt baietii astea.Cum sa mai zis, la 19 vrea mai mult de la o fata decat un simplu sarut.
Unde eu traiesc nu se fac pedepse de aceste daca doi unul minor si unul matur se iubesc, daca merge vorba de violenta atunci e pedeapsa dara asa nu.El ii un baiat cam retinut, nu se gindeste la sex numa.E cam linistit dupa cum eu l-am cunoscut.
Fratele nu va fi impotriva de nimic,dar intelegti ca el primul i-a placut de mine,eu dupa ce am discutat undeva la o luna mie mia simpatizat el, asta deci initiativa lui a fost, ca eu placut de mine
Of...Si eu sunt in aceeasi situatie.Am facut greseala sa ma "indragostesc" de un baiat de 19 ani, care o sa faca in curand 20.Stiu ca nu am nici o sansa sa fiu cu el dar imi place sa sper. Iti dau un sfat prietenesc:incearca sa-l uiti! Chiar daca si lui ii place de tine si vrea o relatie cu tine ati avea o reltie destul de complicata.Totusi trebuie sa te gandesti ca el este deja major.Are preocupari total diferite fata de ale tale.El vrea in cluburi si dupa o perioada de timp banuiesc ca vrea si sex.Ar putea fi acuzat de corupere de minori. Daca iti place atat de mult ar trebui sa te gandesti si la el.La ce probleme ar avea.Dar intai trebuie sa te gandesti la tine.Ai avea probleme si cu familia si multe altele.Chiar cred ca ar trebui sa-l uiti pe acest baiat.Eu asa incerc sa fac.Sunt o multime de baieti frumosi pe planeta asta de varsta ta.Sau macar sa fie o varsta cat de cat apropiata.Ai doar 14 ani.Ar trebui sa te gandesti mai mult la invatat si mai putin la baieti. Ai tot timpul din lume si pentru baieti.Ei bine... sper ca o sa iei in considerare ce ti-am spus.
Bafta!
Depinde cum e baiatul. poate e unul pedofileu sincer nu m-as baga dar daca iti place poti sa incerci pentru ca am o prieten care are 16 si este cu un baiat de 20 si se inteleg f bine si sunt impreuna de 1 an jumatatebafta
Pai se pot intampla mai multe lucruri , in primul rand da se poate intampla sa-i placa de tine si sa vrea sa aiba o relate cu tine dar la fel cum a zis si problem nu'ti doresc asta doarece el nu va ramane la saruturi pentru tine e major vrea mai mult de la o fata si probabil o femeie de varsta lui o sai deie, daca tu no sa accepti o sa iasa urat si tot tu vei suferi.