Mai sunt cazuri in care pot sa ramana si o viata intreaga fara sa o faca dar nu ai cum sa stii sigur daca a facut-o sau nu (doar daca parintii lui iti spun ca a stat toata ziua in casa si s-a dus doar dupa paine la magazin). Si mai ales e prea mare pentru tine deci nu e normal sa te balansezi pe el la varsta pe care o ai.
Pai prietenle tale nu au de unde sa stie pentru ca nu au facuit sex cu el ca sa isi dea seama. numai el stie daca ceea ce zice e adevarat. poate nu ne vine sa credem pentru ca nu mai sunt baietii ca acestia.
Sigur ca gasesti! Nu sunt toti la fel.
Acum, nu pot sti daca acel baiat spune adevarul sau minte, dar fii sigura ca exista sanse sa spuna adevarul.
Intrebare dc nu sunteti impreuna? prietenele tale nu au de unde sa stie poate el vrea sa se dezvirgineze mai incolo poate e genul de baiat care nu vrea sex la varsta asta poate mai incolo si prietenele tale nu au de unde sa stie si daca el ti-a zis ca nu este ca restul baietilor ar trebui sa ai incredere in el rar gasesti un baiat care sa fie diferit de alti. funda?
Este posibil sa fie adevarat ce ti-a spus, sunt rari baietii care se gandesc la dezvirginare ca la un moment special si de asta nu o fac cu oricine... Daca si el se gandeste asa probabil e exact asa cum spune! Normal ca ar fi usor oricat de urat ar fi baiatul sa dea niste bani si sa se duca la prostituate sau sa isi gaseasca o prietena care umbla din una in alta... Dar mai bine astepti sa apara o persoana pe care sa o iubesti care sa faca din asta o amintire de neuitat!
Eu cred ca vrea sa te duca de nas ca sa te culci cu el..."sa va pierdeti virginitatea impreuna"....cred ca deja te-ai gandit la asta, nu?