| Sinceritate777 a întrebat:

Imi place de un baiat (de 2 ani) dar el nu cred ca s-ar uita la mine pentru ca sunt mica de statura 158cm si cam grasuta 58 kg. Cedeti ca acesta este motivul?

Răspuns Câştigător
| katycc a răspuns:

Nu este obligatoriu sa nu te placa din cauza aspectului tau fizic. poate nu simte atractie nu exista acea legatura intre voi
nu o sa te mint e posibil sa fie si din cauza aspectului fizic daca el este un baiat superficial.dar daca stie sa cunoasca o fata cum trebuie sa vada ca are un suflet bun chiar daca nu arata extraordinar atunci te va placea
daca spui ca stai de 2 ani dupa el si pe el nici nu il intereseaza ar fi mai bine sa renunti.nu merita.vei gasi ceva mai bun pentru un baiat cu care sa te intelegi si sa nu-ti judece aspectul

8 răspunsuri:
| madalina1995 a răspuns:

Nu... pentru ca eu am 60-65 de kg si am prieten. eu ii spun din propria mea experienta ca, o sa il uiti(asa am patin si eu) si daca vei cauta unde trebuie vei gasi o persoana care te va aprecia pentru ceea ce esti. Nu conteaza aspectul.

| zippit a răspuns:

Scumpo happy baieti sunt altfel daca acel baiat se uita numai dupa f** si la piept atunci da asta e o broblema. unii nu iau in serios dragostea adevarata te pup :*

| mylifeisforyou a răspuns:

Da...
sincer in locul tau as incerca sa slabesc.
am o prietena la scoala anul trecut era fff grasa :o
iar anul asta nujt c a facut vara trecuta dar arata tzutzy :X:X

| scumpik010 a răspuns:

Nu cred ca ar fi acesta motivul sau cel. putin nu ar trebui sa fie,daca stau bine sa ma gandesc nu esti grasa deloc, esti o fata normala(eu am 1, 63 si 55 kg).In mesajul tau am citit ca iti place de el de 2 ani, destul de mult, cred ca ar trebui sa-ti faci curaj si sa vorbesti deschis cu el pentru a afla daca si el te place sau nu.Asa ar fi cel mai bine, ...sa nu-ti mai pui mereu intrebarea daca te place sau nu.Iar in final daca constati ca nu te place,. incearca sa treci peste, dar lucrul. asta nu-l vei afla niciodata daca nu vorbesti cu el... sper sa-ti fi fost de ajutor te pup:*:*

| Făgăraş a răspuns:

Dar nu esti grasuta! stiu ca se spune ca frumusetea nu conteazaci sufletul insa cred ca este un ideal nu un adevar! draga ade incercarea nu are moarte! daca vrea sa fie cu tine e super( mergeti la starea civila, cununie, copii etx) daca nu doreste iti vezi de viata! are cupidon si pentru tine un baietel frumusel! pupiciiii fara numar

| Stacey a răspuns:

Draga mea sincer sa-ti spun,nu cred c-ar fi vri-o problema,insa stii tu cum sunt baietii in ziua de astazi cu multe gusturi! stii sentimentelor nu le pootzi interzice, asa ca nu te nelinisti caci ce e al tau e pus de-o parte! Si iatzi gundurile astea din cap ca estigrasutza, si fa intr-un astfel de mod ca sa-ti realizezi visele... Zboara pe aripile dragostei, pluteste in bratele fericirii, traieste, zambeste si vei simti ca cel mai pur sentiment CE TE DOBOARA...SHI TE LASA FARA POOTERI!

| Tiberius a răspuns:

1.58 la 58 de kg inseamna ca te poti rostogoli usor ->avataj tu

| pedobear_1294 a răspuns:

Un baiat de 2 ani? Cam mititel pentru o relatie *trollface*