| new_4316 a întrebat:

Imi place de un baiat de 5 luni si in ultimul timp am observat cum se uita la cea mai buna prietena a mea...cred ca lui ii place de ea si eu nu stiu ce sa fac nu pot sa ii spun asta prietenei mele cred ca s`ar supara daca i`as spune.Nu stiu ce sa fac va rog ajutati`mabig grin

7 răspunsuri:
| deadea23 a răspuns:

Se supara daca ii spui ce? Ca se uita ciudat la ea, sau ca sa nu se puna cu el?
Daca tie prietena nu se va pune cu el. Iar baiatului nu ai ce-i face, poate vede la ea, ceea ce nu vede la tine. Incearca sa mai schimbi si tu ceva in relatia voastra.
Have a nice day!

| RaluIlysm a răspuns:

Trebuie doar sa ai incredere in tine happy
Sa te duci la ea sa o iei cu frumosul happy
Sigur nu se va supara :*
Funda?smug

| LittleRose a răspuns:

O poti avertiza. Ii poti atrage atentia inainte spunandu-i sa nu se supere pe tine pentru ca tu ai incredere ca ea nu te-ar trada. Ii poti spune ca insa el e problema.In el nu ai incredere si sa fie precauta sa te anunte daca ii va spune ceva ca tu sa poti lua o decizie. Daca e prietena ta va intelege mesajul >big grin

| Rayyy a răspuns:

Buna,
Ea fiind cea mai buna prietena a ta, nu ar fi trebuit sa stie deja ca iti place de respectivul baiat, mai ales dupa atata timp? In orice caz, trebuie sa ii spui inainte sa fie prea tarziu si sa pierzi totul.
In mod sigur ar fi dificil pentru tine sa confrunti cu posibila situatie in care ei doi trec la pasul urmator. Deci, pentru a evita acest scenariu, ai putea sa ii spui asa:
"Stiu ca esti cea mai buna prietena a mea si ca ne spunem totul, insa de ceva timp ti-am ascuns ceva. Nu sunt geloasa si sper sa nu intelegi gresit, insa de cinci luni il plac pe... Vroiam doar sa stii asta".
I-ai putea scrie asta pe messenger, daca crezi ca esti prea timida.
Mult succes!

| new_4316 explică:

Ea stie ca imi place de el si stiu ca nu mi-ar face asta dar nu stiu ce sa fac cum sa ii atrag lui atentia...straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chair daca tie cea mai buna prietena sa nu ai incredere in ea. Ti-ar trebui putin tupeu si sa mergi sa te bagi in seama cu el, sa discutati. Oricarui baiat iar palce sa stea de orba cu o fata. Am patit-o. Si chiar poate era mai ceva decat un amic.

| MissChocolatte a răspuns:

Am o intrebare ...ai fost cu baiatu ala? Daca ai fost si acum se uita la prietena ta inseamna ca doar te-a incercat ceea ce vrea sa ii faca si ei. Daca prietena ta este o prietena adevarata si tine la tine, nu o sa te faca sa suferi si sa spuna " da" cand baiatul o sa ii ceara prietenia ce sigur asta va face ...Eu zic sa vorbesti cu ea si sa ii spuii ce simti tu pentru acel baiat, si sigur o sa inteleaga. Stiu asta foarte bine, prin asa ceva am trecut si eu, dar am avut noroc pentru ca prietena mea tine la mine enorm, imi este ca o sora si nu mi-ar face asta niciodata, bineinteles ca nici eu ei tongue. Succes :* :*:*