Inainte ca el sa afle presupun ca erati buni prieteni nu? E limpede treaba aici. L-a suparat sau indignat cand a aflat ca prietena lui cea mai buna, il vede cu alti ochi decat cei de prieten. E posibil sa fi simtit si el ce ai simtit tu, sa te placa, dar teama pune stapanire pe sufletul lui, ii e teama sa nu piarda o prietenie doar pentru o relatie care s-ar putea incheia luand cu ea si prietenia dintre voi.Prietenia lui cu tine conta ff mult pentru el.
A gasit o salvare in a te ignora, dar a vazut ca nu merge, asa ca a incercat sa te faca sa-l urasti, jigndindu-te, dandu-ti cu mingea in cap sau ce-ai mai spus tu.
Faza de la volei, ei bine din viziunea mea el incearca din nou sa se apropie de tine, poate crede ca nici prieten nu-l mai consideri, desi in interior el stie ca tu inca il mai placi.
Vrea sa se apropie de tine, te place, si chiar mult. Daca ai incerca sa-l faci gelos, ai sa vezi asta. Dar iti recomand sa nu, e posibil sa faca si el la fel, si apoi nu ti-ar placea.
Faptul ca spune 'iubire ''la o alta fata nu trebuie sa te sperie, crede-ma, o face doar pentru a te oftica, poate putin geloasa de a vedea daca iti place cu adevarat de el.
Asta ar fi teoria mea.
Bafta:*
Buna, eeeee te place...eu cred ca stie c ail placi si de aceea se comporta asa, ori sa iti dea sperante false, sau cine stie, poate chiar te place macar putin, speranta moare ultima.
Dar, daca chiar te placea eu cred ca se baga cu tine in seama si iti cerea sa fiti impreuna, nu?>Dupa atata timp de cand il tot placi, de ce nu incerci sa il uiti si sa iti faci un alt prieten?
Cred ca s-a schimbat la felul cum se comporta cu tine poate pentru ca si-a dat seama ca nu meriti sa se poarte asa cu tine si cel mai probabil ii place de tine... iar faza cu "iubire" sigur o face doar asa sa vada cum reactionezi.Bafta!
Hi! pai ori te place ori e un tip care stie sa respectele altuiva si nu vrea sa te raneasca.Succes!
Nimeni nu poate sti ce se petrece in mintea lui poate ca te-a placut mereu sau poate ca niciodata noi oamenii stim sa ne ascundem foarte bine sentimentele
RRSecularHumanist întreabă: