| gabitzapapusika2000 a întrebat:

Imi place de un baiat de la inceputul clasei a 5 a si am fost cu el de doua ori si intre timp s-a combinat cu prietena mea cea mai buna si ia si-a batut joc de el si eu l-am avertizat ea vroia sa fie doar cu cineva la un moment dat i-a spus unui prieten ca daca vrea sa ii dea id-ul unei fete dragute si i la dat pe al meu si eu i-am spus tot ce stiu despre prietenul lui iar eu i-am spus tot ce vroiam sa aflu despre el (noi vb foarte foarte mult la telefon si ne alintam; suntem in aceeasi clasa) dar la scoala se poarta ff urat dar zice ca ma place ff mult zice ek dar nu vrea sa ne combinam si prietenul lui ma place fffff mult cred ca din cauza prietenului lui ce sa fac sa il conving sa se combine cu mine? dau funda mare celui care imi da cel mai bun sfat! (daca nu sunteti primul nu are nimic dau funda la cel mai bun raspuns)

Răspuns Câştigător
| AlexandraBOMB a răspuns:

In legatura cu prima parte, pot spune ca am patit si eu! Daca el nu vrea..sa nu il obligi..pentru ca el va credeca ii acorzi prea multa importanta....asa ca mai ibine sa fii intr o relatie cu cel care te iubeste! Este mai bine sa fii iubita decat sa iubesti! Norocc!

6 răspunsuri:
| adelina899 a răspuns:

Mai bine ai pune mana pe carte ' ia' se scire ea.

| adelina899 a răspuns:

Scrie*

| gabitzapapusika2000 explică (pentru adelina899):

Nu ma intereseaza ce greseli am facut mai ales nu eu am scris i-am dictat cuiva deci daca nu ai un raspuns nu ma intereseaza

| adelina899 a răspuns:

Nu am vrut sa.ti dau un rasp :*

| gabitzapapusika2000 explică (pentru adelina899):

Mdaa...

| pYsYyy a răspuns:

O prietena de-a mea a patit acceiasi problema, lasa-l sa aleaga singur ce vrea!