Off sper sa primesc fundita mica mica mica.
cazul 1. poate ca acel baiat nu vrea sa vada colegii sau altcineva ca va placeti.(vrea o relatie,, mascata``)asa am patit odata.in acest caz poti sa ii faci jocul(relatie mascata). ii spui pe mess sau pe telf ca il placi si ca nu vrei sa afle ceilalti de asta.
cazul2. poate ca e prea timid si chiar nu vrea o relatie cu tine. poate prefera relatiile la distanta.in acest caz ar trebui sa renunti.
cazul3. ii place de altcineva
cazul4.nu vrea sa aiba relatii la varsta asta. daca este,, tocilar`` v-a prefera sa isi faca prietena pe la 20-25 ani.credema asa este. mi-au spus 3 profesori asta
cazul5(i ultimul). intreaba-l daca vreti sa fiti impreuna sau nu.asta o sa il faca sa lesine.desi trebuie sa il intrebi fata in fata.
si in locul tau as lua la bataie fata aia de nu vroia sa plece.
gata. ceva de ajutor?
Nu stiu.nu te place, dar oricum ceva ceva tot simte pentru tine e clar ca daca nu ii era mult mai usor sa se exprime mai clar.
Pai eu cred ca el te place si spune ca nu te place. pentru ca na ii este rusine. si la un moment dat poti sai spu sau sai spui unei colegge dea ta sa il intrebe dk vrea sa fie cu tine este simplu sper ca te'am ajutat.
Intreba-l face to face daca vrea sa fie cu tine. nu pune pe altii. [ daca ii spui tu va fi mai surprins. si poate va accepta] bafta