Uita-te dupa semne...Culmea e ca tu si fata pe care o place stati in aceeasi banca; nu stiu exact ce sa itispun la faza cu facutul mainii, si eu cred ca prietena ta e geloasa deoaece spune ca nuai nici o sansa.Imbracate in culorile lui preferate. Cere-i parerea la lucruile feminine(parfumuri, accesorii), eu ajea fac.
Aaaaa si nu te mai uita ajea de insistent la el
Waw c situatie un lucru e clar si pr ta al place faza cu zambitu e cam aiurea si u zambesti oamenilor p car nu ai placi sau d care nu esti andragostita dar un zambet e doar atat e doar un simplu zambet
Stiu un baiat tot in genul asta si i-a cazut cu tronc o fata din cls. de la mine, fata acea e desteapta, dar nu tocilara, draguta, amuzanta si sociabila, fa ca fata asta si daca te place si faci asa o sa fie iubire, dar nu e timid, nu?
Nu cred ca un zambet e doar un zambet.Eunu zambesc tuturor persoanelor, iar baiatului de care sunt indragostita ii zambesc mai mult si intr-un momd deosebit. El cum a zambit? Un zambet normal? Oricum toate zambetele sunt normale dar difera modul cum privesti atunci cand zambesti...
HappynewCenusa întreabă: