anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat de la mine din clasa. El e genul :si destept si amuzant si foarte dragut si bogat. De cateva luni imi intorc privirea spre el. Cand ma surprinde ca il privesc imi zambeste. Ce o insemna asta? O data cam ma surprins uitandu-ma la el m-a intrebat ‘’Ce fac’’, mi-o venit sa ma inrosesc. Nu stiu daca am si facut-o. Ce putem sa-i spun in afara de ‘’bine’’.
De fiecare data cand i-au note mai mari ca el imi tot zice ‘’bravo’’. Si asta ce o insemna?( Mentionez ca e foarte destept.) Gelozie?, obraznice?, dragoste?
Nu il cunosc mai deloc. Nu prea vorbim, maxim :o data /de doua ori / zi.
Prietena mea cea mai buna a aflat ca lui ii place de o alta fata din clasa a 11-a. Daca ii place cu adevarat ce ma fac. Chiar nu mai am nici o sansa cu el.
Jumatate din fetele din clasa mea il plac. E foarte dragut.
Acum un an se zvonea ca ii place de o fata de la mine din clasa, care tot timpul il lovea. Nu stiu ce sa mai cred.
O data el a ‘’chiulit’’, si in ultimele 3 min din ora a aparul la gemul de langa mine si mi-a zambit intens si mi-a facut cu mana.Problema e ca fata care se zvoneste cai place (din clasa mea) era langa mine. Mie mi-a zambit sau ei? Nu mai inteleg nimic.
Prietena mea cea mai buna spune ca nu am nici o sansa cu el, cand ii cer argumente nu mai spune nimic. Oare din cauza ca si ei i-a placut de acest tip?
Nu stiu ce sa ma fac ca sa-i atrag atentia. Ma puteti ajuta? Va rog...

5 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

E foarte posibil ca el sa stie ca il placi, si d-aia se poarta cu tine asa(nu vrea sa fie nesimtit). Nu stiu sigur daca te place sau nu.Incearca sa-i atragi atentia, intra in vorba cu el, cere-i id-ul...etc

| anss23 a răspuns:

"Prietena ta cea mai buna" cred ca e geloasa pe ttine, pentru ca crede ca baiatul te place, si de-aia spune ca nu ai nicio sansa. Cere-i id-ul, nr-ul de telefon, eventual invita-l la un suc, film etc.winking

| Mozambic19 a răspuns:

Am Id lui dar nu vorbeste cu mine. l-am intrebat ce face si nimic. de obicei intra in vorba cu mine insa doar ca doi amici. intr-o zi, inainte de ora de desen ( ora la care ne lasa profa sa ne mutam) l-a rugat pe colegul meu de banca : sa faca schimb de loc P. S inainte de asta mi a zambit, vreo 15 sec nu a scos nici un cuvant... nu m-ai stiu ce sa m-ai cred

| Mozambic19 a răspuns:

Am Id lui si nr de tel dar nu am tupeu sa vorbesc cu el

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Scumpa mea nu mai pune botu la toate vrajelile se vede ca tipuilui iy place de tine intr-un fel asa ca nu mai cere sfaturi la fete cas invidioase toate cere sfaturi la baieti la prietenul lui cel mai bun daca potyz