anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat de la mine din clasa la sfsrsitul clasei a7-a am fost impreuna eu cu o zi inainte i-0am spus ca il plac ziua urmatoare m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna dupa vacanta de vara(in care nu ne-am intalnit pentru ca eu am fost plecata) s-a despartit de mine a spus ca nu mai are aceleasi sentimente fata da mine si daca vreau sa ramanem prieteni pentru ca el vrea si acum as vrea sa fiu impreuna cu el daca nu stiu cum sa-i zic si imi este frica sa nu ma refuze va rog ajutati-ma dau fundacrying

Răspuns Câştigător
| andra_9523 a răspuns:

E cam greu sa mai fi cu el mai ales daca ti-a zis ca nu mai tine la tine.dar totusi i-a pasat de prietenia voastra si doreste sa o pastrati deci asta inseamna ca nu ii esti indiferenta ai mai putea avea o sansa la el dar trebuie sa lasi lucrurile sa vina de la sine ...trebuie intai sa ii fi prietena,sa fi acolo cand are nevoie de tine, si el va observa ca inca mai ti la el si poate isi va da seama ce simte si el cuu adevarat.Din cate ai zis tu cred ca e putin confuz, o relatie nu rezista la departare stii cum se zice ochi care nu se vad se uita.dar multa bafta stiu ca o sa reusesti sa obtii ce iti doresi ca adevarat nu te grabi ai rabdare poate vei gasi pe cinevala care sa ti mai mult totul depinde de tina.Baftakiss

4 răspunsuri:
| lololooo a răspuns:

Nu incerci, nu castigi sadbig grin

| xSecret a răspuns:

Deci sa inteleg.tu in vacanta de vara nu te-ai vaz delooc cu el?:o
Daca da poate mna. a vaz pe altcineva ori poate nu a simitit niciodata ceva pentru. tine.

Eu in locul tau as prinde tupeu si l-as intreba ce daca te-ar refuza.:-J asta este mai sunt o multime de baieti.:-J

Iti dooresc sa reusesti si sa fi ferictia.big hug
batting eyelashes Byee.:*

| Krys5 a răspuns:

Tot timpul cand ma duc la el trebuie sa vina si prietenii lui si asa nu am cum sa vorbesc cu el despre ce il supara si as dori sa am amai multa incredere in mine :-

| Krys5 a răspuns:

A si dupa 2 luni de cand ne-am despartit am aflat ca e impreuna cu alta fata de la liceu dar nu stiu cum arata prietenele mi-au zis ca poate ra cu ea din vacanta de vara acum s-au desprtit de 3 luni crying(((( nu stiu ce sa fac