| xJustxAxKidx a întrebat:

Imi place de un baiat de la o clasa alaturata eu vorbesc cu el pe mess dar in real nu am curaj i-am scris ca imi place de el nu mi-a dat raspuns si mi-as dori foarte sa fim impreunaCum sa-l cuceresc? il iubesc enorm puppy dog eyes va rog cum sa fac?

9 răspunsuri:
| hunterpainting a răspuns:

Invita-l undeva, ia-l de mana, intreaba-l dac vrea sa fie pretenu tau

| xJustxAxKidx explică (pentru hunterpainting):

laughing nici chiiar asa imi e rusine...laughing e foarte dragut:X

| hunterpainting a răspuns (pentru xJustxAxKidx):

Altfel n-ai cum

| xJustxAxKidx explică (pentru hunterpainting):

Pai mi-as dori sa ma prezinte o colega dar... toate sunt rele si afla toata clasa dupa cum ziceam ca nu am colegii atat de unitisad

| Cretzu_CreTzu_1991 a răspuns:

In primul rand poti incepe prin a vorbi cu el happy mai lasa rusinea... este o vorba cu rusinea mori de foame, ia-l incet cauta subiecte comune si chestii din astea... si cand crezi ca esti pregatita zii ca iti place de el si ai vrea o relatie cu el dar nu pe mess invita-l in oras sau asteapta sa te invite el undeva. sper ca intelegi ce am vrut sa spun happy

| xJustxAxKidx explică (pentru Cretzu_CreTzu_1991):

Da inteleg dar parintii mei nu ma lasa sa ies in oras deoarece am doar 14 ani ...si am cam 3 pauze la dispozitie sa vorbesc cu el...

| nastydream10 a răspuns:

El cati ani are? Mai stai si in Real Life cu el nu numai pe mess mai glumeste cu el mai ciupestel mai pana mea colgele mele la 14 ani stiau sa faca multe laughing

| xJustxAxKidx explică (pentru nastydream10):

Si eu stiu dar este prea drgut si are si prietena si ma inrosesc cand il vad inima imi bate de`mi iese din piept

| darkandy a răspuns:

Pai poti face in felul urmator dupa ore invita-l la ceva o cafea o bere un suc si stati de vorba daca asa nu merge printre pauze baga-te pe el spunandu-i ca nu te pricepi la ceva sa te ajute dai semne prin gesturi fizice, atragel prin diferite miscari caruia ii plac oricarui baiatwinking ser ca ti-a fost putin de folos raspunsul pa o zi buna happy