nici chiiar asa imi e rusine... e foarte dragut:X
Altfel n-ai cum
Pai mi-as dori sa ma prezinte o colega dar... toate sunt rele si afla toata clasa dupa cum ziceam ca nu am colegii atat de uniti
In primul rand poti incepe prin a vorbi cu el mai lasa rusinea... este o vorba cu rusinea mori de foame, ia-l incet cauta subiecte comune si chestii din astea... si cand crezi ca esti pregatita zii ca iti place de el si ai vrea o relatie cu el dar nu pe mess invita-l in oras sau asteapta sa te invite el undeva. sper ca intelegi ce am vrut sa spun
Da inteleg dar parintii mei nu ma lasa sa ies in oras deoarece am doar 14 ani ...si am cam 3 pauze la dispozitie sa vorbesc cu el...
El cati ani are? Mai stai si in Real Life cu el nu numai pe mess mai glumeste cu el mai ciupestel mai pana mea colgele mele la 14 ani stiau sa faca multe
Si eu stiu dar este prea drgut si are si prietena si ma inrosesc cand il vad inima imi bate de`mi iese din piept
Pai poti face in felul urmator dupa ore invita-l la ceva o cafea o bere un suc si stati de vorba daca asa nu merge printre pauze baga-te pe el spunandu-i ca nu te pricepi la ceva sa te ajute dai semne prin gesturi fizice, atragel prin diferite miscari caruia ii plac oricarui baiat ser ca ti-a fost putin de folos raspunsul pa o zi buna