| Mihaela02032001 a întrebat:

Imi place de un baiat de la scoala, dar e cu 3 ani mai mare decat mine! Imi zambeste mereu,in fiecare pauza si o data i-am zambit si eu si si-a muscat buza de jos,oare e un semn?

Ne-am intalnit la o ora pentru ca am dat test la aceiasi materie si nu erau doua sali libere,in timpul testului s-a uitat la mine de mai multe ori si mi-a zambit! La un moment dat i-am atins mana din greseala( statea langa mine) si mi-am tras mana dar el si-a reapropiat-o si toata ora si-a tinut mana langa a mea! In ziua Festivitatii finale am mers cu o prietena la KFC si ne-a urmarit si el cu un prieten tot drumul,cand am intrat in KFC a intrat dupa noi chiar daca o luase pe o strada alaturata s-a intors si a intrat in KFC! S-a pus la masa de langa noi si la un moment dat prietenul lui ii spunea,, du-te si vorbeste cu ea ca daca tu ai fi fata ti-ar placea sa vorbeasca baiatul pe care il placi cu tine"! I-am scris si pe facebook si a fost foarte prietenos cu mine dar el nu mi-a scris deloc ceea ce ma cam descurajeaza! Ce as putea sa fac? Oare ma place?

Răspuns Câştigător
| SergiuBoss11 a răspuns:

Si-a muscat buza de jos,e mort dupa tine,te doreste, te vrea numai a lui, nu mai poate.
e timid de aia nu ti-a scris, noaptea se gandeste la tine, spune-i ce simti lesinatului(din dragoste)

2 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Băiatul ăsta te vrea în patul lui, nimic mai mult.

| Painkeeper a răspuns:

Probabil ca e timid. Oricum, nu te entuziasma prea tare. Uneori oamenii dau semnale aiurea, din nu stiu ce motive. Incearca sa te pastrezi indiferenta si sa astepti sa spuna ce are de spus.