Uite torzitza, in genul acesta de baieti ma incadrez si eu. De curand unei fete i-a placut de mine, vorbeam la telefon imi spunea ca ma iubeste, ca adora ochii mei etc... Eu vorbeam cu ea la tel, doar ca nu-i faceam complimente. La scoala era nebuna dupa mine, aproape ca striga in gura mare ca ma iubeste, Eu o evitam, cand o intalneam doar o salutam si treceam rapid, Nu imi place sa ies in evidentza cu ce iubesc, sunt genul de baiat caruia ii place intimitatea si sinceritatea. In public ma simt incoltit si privit de toti... Deci daca eu as fii in locul acelui baiat, fii sigura ca si eu as fii reactionat la fel. Da te place, dar incearca sa il duci in locuri unde sunteti doar voi, s-au unde nu-s persoane apropiate voua. Scoatel in afara orasului cu pretextul ca vreti sa cunoasteti oameni noi, locuri noi. etc. Pe acest subiect veti si rade, cand va uitati la unu si la altu s-au dul in parcuri dar in alte orase, incearca sa-l faci sa uite un pic ca este privit, Incearca sa-l faci sa se simta bine si sigur langa tine. Pace
Bună.
Dacă tot vorbiți mult pe net că în realitate nu vă cunoașteți, întreabă-l pe mess de ce se comportă așa.
Succes.
Pa, pa.
Pff! Exact acest lucru mi s-a intamplat cu bine doar ca mie mi s-a intamplat cu cel mai bun " prieten " baiat. Cand eram seara in fata la bloc, ne "jucam", ne luam in brate... etc. si la scoala nici macar nu ne salutam sau doar ne zicea un simplu "buna" Nu este vorba ca ii este rusine cu tine, doar ca nu e ca ceilalti baieti care cum cunosc o fata se duce la toti prietenii lui si le zice despre tine. Crede-ma nu ii este rusine de tine, doar ca poate e un pic timid ...
Da, baiatului ii place de tine si este posibil sa fie rusinos, incearca sa ii zici si tu mai mult decat ceau, intreba-l ce face si asa poate se mai deschide si el sau macar vezi cum reactioneaza
Iti dau un sfat incearca sa intri cu ea in conversatie eu stiu (glumiti etc...)Daca ea nu va rade sau nu te va baga in seama nu te place daca da la sigur.Incearca
Funda?