| cocomero a întrebat:

Imi place de un baiat deja 8 luni..si i-am zis ..si el mi-a raspuns totul la timpul sau..peste un timp am esit de vreo 2 ori in 4 cu prietena mea si prietenul lui. ..si el mi-a dat un trandafir..in acea seara i-am scris pe mess. ca mie imi place de el si daca nu vrea ceva cu mine sa-mi zica. ..si nu a raspuns..peste citeva zile iarasi esisem in 4 si eu ii zic dc nu mi-ai raspuns..si el o sati raspund..peste ceva timp imi zice o prietena ca l-a vazut cu o alta fata de mina ce se primblau..si prietenul lui imi zice ca se intilnesc deja 2 luni..doamne ce sa fac? sad macar putea sa-mi raspunda ca nu ma vrea sau ceva de genu.
a dupa ce i-am zis ca-mi place de el a doua zi la scoala ma ocolea si nici macar nu se uita la mine..astept raspunsuri. multumesc dau funda!

3 răspunsuri:
| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Iti aduc un Glock.16 sa-l inpusti? big grin

| Marrie18 a răspuns:

Eu cred ca nu este potrivit pentru tine, atata timp cat a facut faza asta, mai bine ca ai vazut acum ce fel de om este si nu mai tarziu...:* nu ii mai acorda prea multa atentie si daca el totusi vrea ceva de la tine va incerca sa faca totul sa fie ca inainte si el te va baga in seama primul :*

| mihaelaanonimus a răspuns:

Da...complicat. Cred ca ar trebui sa nu il bagi in seama...sa ii arati ca nu iti pasa.Asta il va soca si il va atrage spre tine! FUNDA>?