Da! ti-a dat de inteles atunci cand s-a luat de acel baiat. daca vrei sa-l cuceresti, incearca sa-i vorbesti, fii naturala, da-i semne ca-l placi, fa rost de id-ul lui sau nr.de tel.
Sper sa-l cuceresti! SUCCES. Pup:*
Sincer. esti clasa a 6. ar trebui sa iti vezi d viata ta frumoasa. nu este cazul de relatii acum, la cls a 6 nu gandesti rational si poti cadea patima multor provocari. mai bine stai frumos si distreaza-te.
Eu am avut un caz asemanator(tot a 6-a eram si imi placea de un baiat de a 8-a). Baiatul de care imi placea mie era foarte frumos si toate fetele erau dupa el. Si eu eram mica nu prea stiam prea multe despre baietii, nu mai avusem prieten pana atunci, in fine...Si el era increzut nu se baga el in seama cu o fata si mai ales ca eu eram mai mica ca el. Pana la urma am intrat in vorba cu el cand eram si eu si el pedepsiti, spalam prin baile scolii(stiu ca pare stupid dar asa a fost). Si a inceput sa-i placa de mine, vorbeam la telefon, pe mess, ne intelegeam super ok. Si intr-un final m-am bagat cu el. Si asa totul parea foarte frumos, doar ca nu stateam prea mult la scoala impreuna el era de dimineata iar eu de dupa masa. Si dupa vreo cateva zile, eram in curtea scolii si a strigat in gura mare 'verde'. A fos cel mai penibil moment din viata mea. Si chiar in ziua aceea cand ieseam eu de la scoala el era la un colt si saruta cu una. Iar eu eram foarte suparata. Si mi-a spus in fata ca avut doar sa isi bata joc de mine. Iar acum ar mai vrea el sa fim iarasi impreuna.
Scz ca am scris asa mult dar nu stiu ce sa zic ar trebui sa astepti sa te mai maturizezi un pic si sa-l cunosti pe acel baiat mai bine pentru ca e chiar aiurea sa treci prin momentele prin care am trecut eu.
Lasa-l sa iti demonstreze cat de mult te place