| MarutzzaPopesKuu a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa care e mai popular ca mine si mereu imi zice "iubito..." si mereu in ora se uita la mine si eu in clasa sunt poreclita "marar" de la Mara si el in loc sa ma strige asa ma striga Maruta si ma gandesc ca ii place de mine dar zicandu. mi asa ca ii place de mine cred ca ascunde ca ii place cu adevarat si nu vrea sa aflu` va rog help... fundishhh!

Răspuns Câştigător
| Patty99 a răspuns:

Cred ca te place si ar trebui sa ii zici si uh ce crezi cu adevarat despre el deoarece daca nu o faci la timp atuncii v.a fii prea tarziu!

5 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Daca e mai smecheras de felul lui...i-ati gandul...nu meryta.Tu il cunosty mai bine probabil ca te place.i-ati inima in dinti si intreaba-l.bye bye:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

| nesuferit a răspuns:

Ai zis ca e un baiat popular. daca ar simti ceva pentru ti-ar spuneo direct.Eu zic ca se joaca cu tine
Dar oricum poate e un tip popular mai timid, mult succes smug

| JohnnyWest a răspuns:

Chestiile de genu se rezolva cel mai frumos si mai simplu cu o singura intrebare. si eu zic sa pui mana sa il intrebi. ia-ti inima in dinti si du-te la el si intreaba-l. Nu ai ce pierdewinking

| Sesci a răspuns:

E clar! Nu te place! sad Te adora love struck! Nu tie clar adica am si eu un ex in clasa! Si deci, Ti.am zis te place extra super pi*du de mult love struck. kiss crede-ma pe mine. :*

| ionypony a răspuns:

Eu cred ca te place mult, dar trebuie sa-ti faci curaj si sa il intrebi. Sper sa mearga, succes!