| elys_6777 a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa mea si mi-e frica sa-i spun ca il iubesc voi ce ati face in locul meu? Fiind aproape cel mai tare baiat al clasei nu stiu daca sa fac acest pass in iubire

Răspuns Câştigător
| bby a răspuns:

In locul tau as incerca sa vb cu el si sa te imprietenesti mult cu elwinking si prin asta ai putea sa iti dai seama cam ce insemni u pentru el, daca va distrati impreuna merita sa ii spui.ATi putea iesi la suc, inghetata sau la o plimbare love struck
Succes!

8 răspunsuri:
| elys_6777 explică:

Eu am 14 iar el 16big grin

| HeyPisy a răspuns:

Daca nu vrei sa-i spui in fata ca il iubesti, da-i mereu o atentie si uite-te mult dupa el si isi va da seama ca il placi, iar, daca si lui ii place de tine si el se va uita mult dupa tine i-ar daca va ve-ti uita mult unul dupa altul inseamna ca mai e un sfert de "pass" si esti cu el. :-)

| Ionut6999 a răspuns:

Elys, mai bine il faci sa se indragosteasca de tine si iti va spune el ca te iubeste, sau daca nu, prima data imprietenitiva iar apoi daca vezi ca a facut un gest foarte generos sau important pentru tine, ii esti recunoscatoare printrun sarut, e un fel de te iubesc pe mut sa stii.

| cocoman a răspuns:

Spune-i ce simti... nu-ti fie frica...ce face bum lumea daca zice ca tine la tine doar ca la un amic si nimic mai mult? Si daca vrie sa il cuceresti incearca sa afli ce ii place si dassteawinking

| Allexandraaa a răspuns:

E mai mare decat tine cu 2 ani dar sunteti in aceeasi clasa?happy

| miley_5441 a răspuns:

Pai,trebuie sa fi sincera cu el,sa vezi ce ii place lui si sa discutati despre asta,de ex:ii plac cartile,tu poti sa-i spui o cartye citita de tine sau mai multe chestii la subiectul asta,poti sal inviti la o intalnire in parc,la un suc, etc, sper ca te-am ajutat!

| AndreiRevine a răspuns:

Tu 14 ani el 16 si sunteti in aceeasi clasalaughing!

| elys_6777 explică:

Pai da ca a fost repetent un anbig grin