| ImAgirl a întrebat:

Imi place de un baiat din liceu, e mai mare ca mine cu un an! niciodata nu am facut cunostiinta cu el... ce pot sa fac pentru a ma imprietenii cu el? eventual mai mult >:"?

4 răspunsuri:
| andra_9523 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa te aproipii mai mult de prieteni lui si prin intermediul acestora il poti cunoaste... daca nu ai aceasta posibilitate atunci iti poti folosi armele proprii cum ar fi:frumusetea, intr-o pauza cand treci pe langa el incearca sa te faci observata adica ii poti zambii intr-un fel mai deosebit, sau il poti privi fix in ochii...sau daca esti o fire mai intrazneata ii poti spune direct ca e dragut si astfel poti face cunostinta cu el.Sau daca nyu afla id lui si pe mess puteti vb mai multe, ii zici ca sunteti in aceeasi scoala si poate el iti propune sa va vedeti. Oricum sunt sigura ca te descurci, poate sfaturile mele iti vor fi de folos. Multa bafta si cucerestel cat mai repede ca sa nu til fure altakiss

| oLeNNNao a răspuns:

Ia incearca sa faci rost d id lui d mess. Apoi cand il obtii baga'te in vorba cu el si vb despre chesti banale ca nu stiu ce nu stiu cum :] apoi daca il vezi cateodata suparat intreaba-l ca ce are insista si spune-i ca iti poate spune orice si il vei ajuta daca vei putea :] aici se infiripa increderea :] apoi continui si la scoala ce faci alea alea :] Si apoi...m'ai departe whistling Sti tu :* big hug [Funditaaa]; x

| kiki a răspuns:

Pai.daca ai curaj te poti duce tu la el si sa il abordezi. daca nu ai curaj, vezi daca cunosti pe careva din anturajul sau ca sa iti faca cunostinta cu el.sau poti sa incerci sa observi ce obiceiuri are. daca merge pe la bibioteca, il poti aborda acolo cu pretextul - ma ajuti si pe mine sa gasesc cartea x sau y? sau ce parere ai despre acesta carte? sau orice altceva.sau daca face sport,vezi de care,il abordezi in sala de sport sau pe teren, sa te ajute sa. exarcitii de gimnastica hahaha sau baschet,sau naiba stie.da-i o minge in cap,pune-i piedica(acum glumesc) dar te poti izbi de el in pauza si sa iti ceri scuze.te-am lovit? si zambesteee, dar vezi sa nu gafezi, sa nu pari penibila.si nici disperata( fi naturala, linistita si nu apela la pizipongeli de comportament sau de estetic sau imbracaminte)FI TU. si daca reusesti sa il cunosti si este un ignorant sau un badaran si nu te respecta, da-l incolo! mult succes!

| oly_7105 a răspuns:

Sincer si eu ma aflu in aceeasi situatie si crede-ma ca am intrebat foarte multe persoane despre cum as putea sa rezolv aceata problema si cele mai multe mi-au spus ca trebuie sa gasesc un prieten comun cu el care sa ne faca cunostiinta si in felul acesta noi vom incepe sa ne salutam, iar dupa un timp voi putea incepe sa intru in vorba cu el atunci cand il vad cu intrebari de genu: ce mai faci? sau ce faci pe aici? sau orice alte lucruri banale care ma pot pune in legatuta cu el. iar restul vine de la sine si tine numai si numai de el, adica daca te place te va aborda el dar daca nu chiar nu mai ai ce face, eu zic sa incerci pentru ca nu cred ca ai avea ceva de pierdut. succes! sper ca ti-am fost de ajutorwinking