| Lila10 a întrebat:

Imi place de un baiat( din Portugalia) el e cu o clasa mai mare decat mine. Noi nu vorbim (intro zi un prieten de a lui o venit cu el si m-o intrebat daca il plac, si am zis nu, clar ca a fost o minciuna, de atunci nu o mai vorbit cu mine). Si la scoala nu il vad mult numa cand sunt in cafeteria sau cand trec de la clasa la clasa. eu il plac de cateva luni... Am incercat sa trec peste dar nu am putut. Nu sunt in Romania.
Deci cum sa fac sa vorbesc cu el? Mi-e cam rusine. Nici o data nu am vorbit fata in fata cu el daca pot sa zic asa...

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Cand il vezi, priveste-l in ochi si zambeste-i. Poate vine el la tine happy Pasul urmator este sa il saluti si sa il intrebi ce face. Poate se hotaraste acum happy Daca nu, poti sa ii spui: "stii ca X m-a intrebat de tine... eu de fapt te plac, dar nu puteam sa ii spun lui".

| DroGhys a răspuns:

Nu iti mai fi rusine! Intra in discutie cu el. Ar trebui si voi fetele sa mai lasati din orgoliul ala ca nu mereu aduce bine. Poti sa incepi usor, sa va imprieteniti, abia dupa sa ajungi la relatie.

| cristi188 a răspuns:

Mai lasati si voi fetele din orgoliu si spuneti pe fata tot ce simntiti, de bine de rau nu conteaza, macar spui adevarul nu il lasi pe baiat cu ochi in soare, sper ca nu am spus ceva din ura dar cam asta este adevarul...

| Lila10 explică (pentru cristi188):

Cred ca tu esti baiat, deci te intreb: Tu cum ai reactiona daca cineva ar veni la tine si ti-ar zice " Hey, I like you a lot, " cam asta am inteles de la tine, ca trebuie sa ma duc si sa zic direct...