| yulyanna a întrebat:

Imi place de un baiat din scoala, este pe clasa a 10 eu pe a 8-a... dar lui ii place de o fosta prietena...
chiar mi-as dori sa fiu cu acel baiat... a fost/este singurul baiat din scoala care se poarta super frumos cu mine, e singurul care imi place din scoala, dar fata de care ii place lui il tot respinge, dar el nu renunta, de aproape 1 luna vb pe mess ei 2 si zice ca vrea sa stea cu el, iar la scoala de fata cu altele zice NU, si nu vrea sa stea fata`n fata de vorba cu el... dupa parerea mea isi bate joc de el

cum as putea sa-l cuceresc?crying
ce pot face?sad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, fi alaturi de el, arata-i ca il placi si ca acea fata isi bate joc de el si nu il merita, spune-i sa nu se umileasca pentru acea fata si sa incerce sa isi indrepte privirile spre alta fata. Poate atunci isi va da seama ca tu esti fata potrivita pentru elhappy.
Incearca sa comunici cat mai mult cu el, vb frumos, fa-i complimente, priveste-l intens, intereseaza-te de el si el sigur isi va da seama de ceea ce simti si poate va fi cu tine si o va uita pe acea fata care nu il baga in seama, bafta!

2 răspunsuri:
| yanny`s a răspuns:

Stay in preajma lui si usor usor poate o sa ii placa de tine:smugsmug

| gux2 a răspuns:

Sa astepti ii greu stiu da o sa isi dea seama ca se uita dupa cine nu trebuie oricum o sa cedeze nu cred ca o sa se lase purtat de fata aia prea mult o sa se prinda ca u ai fost alaturi de el mereu