Buna!
Stii ce mi se pare ciudat in povestioara asta a ta? Ca nu il cunosti prea bine, nu stii prea multe despre el, insa esti sigura ca ii plac fetele emo.
Ai incercat macar o data sa intri in vorba cu el si sa duci asta pana la capat? Sunteti in aceeasi scoala, si asta ar trebui sa fie un avantaj in a intra intr-o discutie oarecare cu el. Vor fi evenimente scolare, poti sa deschizi un subiect de discutie pe tema respectiva, sa ii ceri ceva pareri. Te-ai gandit ca el si acea fata sunt doar prieteni?
De ce va e teama oameni buni sa fiti respinsi? Oare cei respinsi nu ar trewbui sa gandeasca ca totusi au incercat, si ca e mai bine decat sa isi petreaca timpul gandindu-se ca daca?
Oricum, bafta, mult succes atat pe plan scolar cat si in cel personal/sentimental!
Offfff.....eu una cred ca nu prea se poate lega cea intre voi, e clar ca suntetii extrem de opusi, eu nu iti spun sa devii ceea ce nu est dar incearca macar sa ascultii muzica pe care el o asculta, leaga o conversatie despre cel place lui, fa-ti prieteni comuni.Bafta
Vroiam sa va spun ca el nu e emo se imbraca chiar foarte bine. Cateodata am impresia ca e fiu de bogatani. Deci el nu e emo. Doar ca ii plac emo.