Pei si eu am fost in situatia TA... Adica imi placea de un baiat dintr-a 8a cu care chiar nu aveam nici ce mai mica legatura...Eu am incercat sa ii atrag atentia cand treceam pe langa el. Sa ii arat ca sunt de gasca si chesti de genul... Faza e ca el era supe inalt fata de mine.;-) dar practic nu a contat. O colega s-a dus la el si l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine. iar el a acceptat. Faza e ca daca iti propui ceva trebuie sa reusesti incearca sa ii atragi atentia dar totusi sa nu devii obsedata sau sa spui tuturor ca il placi. asta o sa il deranjeze. Incearca sa fii naturala si tot o sa fie ok. Daca mai vrei sfaturi sau ceva de genu ma gasesti pe id: sabina_love_98.sunt online mai mereu si chiar mi-ar face placere sa vbim
Bună.
Încearcă să socializezi cu cercul comun de prieteni și poate se află și el și faceți cunoștință!
Succes.
Pa, pa.
Si eu am trecut prin ceva asemanator.Adica imi placea de unu de la o alta clasa de'a 9a si aveam prieteni comuni.Si cum vorbeam cu colegii lui care erau prietenii lui am ajuns sa facem cunostiinta si culmea sa fim si impreuna. Incearca sa te bagi in vorba cu el si lasa timiditatea de'o parte ca nu te ajuta cu nimic